M.O.

Paraziti comunistoizi

Cand China si Rusia pierd sute de miliarde pe an din cauza masurilor luate de Trump, a spune ca „e dreptul privatului sa cenzureze pe cine vrea” este echivalent cu a spune ca in 1960, in timpul razboiului rece, AT&T-ul avea dreptul nu doar sa asculte in timp real si sa cenzureze pe cine are chef, dar mai mult, sa cenzureze pe cei care se opun comunistilor ce complotau impotriva guvernului US. Stiti cat de multi bani a cheltuit inclusiv Romania cu infiltrarea mass mediei in US? Cam cate sute de mii carpe comuniste trebuiau arestate pe acest motiv? Nici nu mai zic ca intr-o era digitala a fi sters de pe net in acest fel este echivalentul bagarii intr-o puscarie. Pentru ca pierzi orice sursa de venit. Insa lor nu le pasa. Scopul e revolutia globala, pervertirea si distrugerea oricarei rezistente la globalism. Si Constituia US le statea in cale cel mai mult. De asta au detestat-o mereu, incercat sa infiltreze si sa linseze caracterul oricarui om ce dorea sa apere acest lucru. Acuzatiile de „fascism” si ‘extremism” de acolo vin, fix din manualul partidului comunist. Nu sunt de ieri de azi.

Comunistii fix asta faceau. Acesti paraziti comunistoizi ce sunt acum la putere continua munca inceputa de Mihai Sora care spiona pentru URSS, si strangea sute de mii de semnaturi pentru sotii Rosenberg, cei care vandusera Rusiei secretul bombei atomice. Va imaginati macar cum ar fi aratat lumea azi daca bolsevicii nu aveau arma atomica? Pe cine ar mai fi amenintat ei? Va imaginati cum ar fi aratat lumea fara cozile de topor ce fac acum afaceri cu comunistii chinezi, ce transfera pe gratis tehnologie platita din greu de contribuabilul americani, obtinuta in zeci de ani de eforturi, intr-o cultura care si-a sacrificat milioane de tineri pentru dreptul la libera exprimare, care si-a aparat cunoasterea in biserici, universitati (ce au fost infiintate tot in biserici, libertatea academica acolo ia nastere), toata aceste lucruri fiind acum transformate in arme de dezinformare in masa, razboi psihologic, economic, subversiune chiar militara, toata aceasta tehnologie fiind obtinuta de chinezi de la cozi de topor si carpe totalitare aflate pe statul lor de plata. Multi nici macar nu stiu de unde vin banii pentru non profiturile lor. Habar nu au ca pot fi platiti ca asociatiile studentesti din 70, direct de KGB. Noi muream de foame aici ca sa platim o idioata ca Hillary sa se lege cu lanturi de gardul universitatii, si sa raspandeasca propaganda anti constitutionala, anti US.

Aici vorbim de un parazitism social ce se foloseste de binefacerile acestei civilizatii pentru a o transforma intr-o mizerie totalitara dupa chipul si asemanarea lui, exact cum fac comunistii ce beneficiaza de libertatile unei societati libere, ce traiesc pe benefits si granturi publice, ajutoare din partea statului ce i-a primit, dar vor sa o transforme intr-o cloaca totalitara cum e cea din care au venit.

Acesti tradatori nu au demnitate, onoare, respect fata de propriul cuvant (au jurat pe Constitutie sa nu o schimbe – o pervertesc acum in fel si chip), nu au nici o loialitate fata de principii, fata de Adevar si nici onestitate, nu au nici un Dumnezeu in general. Doar schizofrenia si narcisismul lor conteaza, de „cetateni ai lumii”. Ei sunt dumnezei. Au impresia ca nu exista consecinte pentru actiunile lor, ca nimeni nu le poate face nimic in „satul global”. Nomazii zilei de azi. E barbaria care va arunca lumea in intuneric, pe mii de ani.

Text preluat de la Radu Oleniuc

Posted in Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *