Trump

De ce interzicerea @realDonaldTrump dovedește că Twitter nu este „doar o platformă”

Așadar, Twitter a „interzis definitiv” contul președintelui Donald Trump. Deși acest lucru îi va mulțumi pe democrați și, probabil, va diminua căldura (justificabilă) pe care compania o ia de la autoritățile de reglementare, aceasta dovedește din nou că afirmațiile Twitter că este „doar o platformă” sunt spălătorie.

Unele dintre tweet-urile lui Trump au fost neadevărate și incendiare, dar la fel sunt și Ayatollahul Khamenei. Contul său este încă în funcțiune. Diferența este că Twitter este condus de liberali americani, care nu controlează cu adevărat decât un tip de persoană, dintr-o singură convingere politică.

Este puțin ridicol că ceea ce a făcut Trump în final a fost să tweeteze că nu va participa la inaugurarea lui Joe Biden. Twitter a schimbat acest lucru pentru a însemna că el încă nu va accepta rezultatele alegerilor – ceea ce arată doar că au căutat o scuză. Mai degrabă decât să lase cititorii să judece, au tras dopul.

Această lucrare are un pic de istorie, cu părtinirea Twitter, văzând că ne închid în legătură cu o adevărată poveste despre Hunter Biden. Acest incident a dovedit că ei „verifică” faptele care critică democrații mult mai agresiv decât fac pentru republicani, la fel cum păstrează conservatorii mult mai mult decât liberalii.
Dacă Twitter ar fi un editor privat, acest lucru ar fi enervant, dar inevitabil. Dar nu este. Este o „platformă” care, datorită secțiunii 230, nu se confruntă cu nicio responsabilitate pentru ceea ce este trimis pe Twitter. Twitter ajunge să cenzureze pe oricine îi place, dar își ridică mâinile la discursurile de ură și la calomnie cu „nu problema noastră!

Acest lucru este de nesuportat. Fie că Secțiunea 230 trebuie abrogată, iar Twitter trebuie să supravegheze în mod responsabil pe cine găzduiește, fie Twitter trebuie să facă un pas înapoi și să lase publicul să decidă ce este acceptabil sau nu.

Articol original aici:

https://nypost.com/2021/01/08/why-ban-of-realdonaldtrump-proves-twitter-not-just-a-platform/?fbclid=IwAR2WIQTe1G1b36pvTYfPHtRMQ-dZABv0GajOrInttc6f5S5PCwetpwhuQEk

 

Posted in Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *