maxresdefault

Legătura italiană

italiaO halucinanta teorie a conspiratiei sau o formidabila lovitura de stat cu implicare internationala?

Arturo D’Elia, fost sef al departamentului de IT al firmei italiene Leonardo SpA ar fi fost pus sub acuzare de catre procuratura din Napoli pentru manipulare tehnologica/informatica si implantarea de virusi in principalele computere ale firmei Leonardo SpA in Decembrie 2020. (voi explica ce este cu aceasta firma, imediat – s.n.). D’Élia se pare ca ar fi declarat, conform avocatului Alfio D’Urso, sub juramant in fata unui judecator din Napoli ca, sub indrumarea – atentie ! – a mai multor persoane care lucreaza la Ambasada SUA de la Roma, ar fi pus in aplicare o operatiune de schimbare a datelor referitoare la rezultatele alegerilor din SUA din 3 Noiembrie 2020, care au modificat marja scorului din favoarea lui Trump, in favoarea lui Joe Biden, in mai multe state americane in care Biden pierduse alegerile!!!

Martorul ar fi subliniat, conform declaratiei avocatului D’Úrso, pe care o public alaturat, ca acesta ar fi lucrat la divizia din Pescara a Leonardo SpA si ar fi utilizat capacitati de criptare a datelor de nivel militar (!) pentru a transmite datele inversate in favoarea lui Biden, prin intermediul transmisiilor prin satelit facilitate de turnul de comunicatii din Fucino, catre Frankfurt (Germania). Pentru cei care nu stiu, in Frankfurt este localizat un sediu de lucru al CIA, care a aparut in ultima luna in dezbatarea din spatiul public, fiind evocat de echipa lui Donald Trump de posibila implicare in manipularea rezultatelor alegerilor din SUA, prin intermediul capacitatilor sale de razboi cibernetic…!

Mai mult, conform aceluiasi avocat, martorul ar fi declarat sub juramant ca in anumite cazuri, datele au fot modificate in asa fel incat au ajuns sa insumeze un numar mai mare de voturi decat numarul total de alegatori inregistrati in statele respective! Lucru pe care tot echipa de avocati a presedintelui SUA l-a acuzat de nenumarate ori…!

Fostul sef al diviziei IT a Leonardo SpA ar mai fi declarat ca se va pune la dispozitia tuturor entitatilor interesate doar dupa ce i se va asigura siguranta proprie si a familiei sale, acesta aflandu-se deocamdata intr-o locatie secreta, din motive de securitate. Datele referitoare la aceste evenimente socante – daca sunt reale ! – ar fi depozitate intr-o locatie sigura, urmand ca Arturo D’Elia sa le prezinte instantei, atunci cand i se va cere.

De subliniat ca imediat dupa publicarea in media italiana a acestor dezvaluiri, numerosi fact-checkers au dezmintit veridicitatea acestor acuzatii, care daca se dovedesc a fi, totusi, reale, ar arunca in aer nu numai rezultatul alegerilor din SUA, ci si clasa politica italiana – cu precadere, actualul guvern de la Roma – daca nu cumva si clasa politica germana, avand in vedere filiera frankfurtiana invocata in dezvaluire.

Ca sa intelegem ce este cu firma Leonardo SpA – care are, by the way si o divizie in Romania ! -, naratiunea referitoare la aceasta teorie a conspiratiei, care circula de cateva saptamani in spatiul virtual si nu numai, afirma ca interventia proBiden ar fi demarat initial la Frankfurt, unde o unitate CIA ar gazdui celebrele, deja, servere Dominion la care s-a referit public si avocata Sydney Powell. Se presupune ca totul ar fi functionat conform planului, pana cand s-ar fi constatat faptul ca interventia cibernetica a CIA din Frankfurt nu era suficienta pentru a-i asigura victoria lui Biden. Era nevoie de un upgrade nedetectabil. S-ar fi apelat, asadar, la anumite servicii cyberwarfare din Italia si Elvetia (!), filiera italiana operand chiar in sediul Ambasadei SUA din Roma. De acolo, operațiunea ar fi fost recalibrata prin intermediul unui satelit militar, de catre compania italiană de cyber-securitate, Leonardo SpA, care ar fi inserat noile date in serverele Dominion, DACA este sa dam crezare afirmatiilor avocatului si ale martorului italian in cauza si valorii de autenticitate a declaratiei in sine…!

https://intelreform.org/…/deposition-in-italian…/

https://lacrunadellago.net/…/italiagate-il-governo…/

https://video.parler.com/Vx/0U/Vx0U1arC0PeW.mp4…
Dan Uncu

Conexiunea italiană a posibilei, presupusei, fraude electorale de la alegerile americane din 3 noiembrie 2020, se pare că a ajuns, cu arme și bagaje (adică, cel puțin declarația sub jurământ a fostului expert IT al firmei italiene Leonardo SpA, care susține că a folosit capacitățile cyberwarfare ale firmei pentru a întoarce rezultatul alegerilor din SUA în favoarea lui Biden), pe biroul mai multor senatori americani (Barry Dean Loudermilk – rep. Georgia, Devin Nunes – rep. California, printre alții) și al guvernatorului statului Georgia, încă din data de 6 Decembrie 2021 (!).
Conform afirmatiilor unuia dintre investigatori, Maria Strollo Zack de la ONG-ul american „Nations in Action”, care ar fi colaborat la investigație cu un alt ONG „Institute for good Governance”, întreaga poveste (a alegerilor din SUA – n. n.) „este o lovitură de stat, care va fi oprită în numele justiției și al alegerilor libere și corecte”!
Posted in Daniel Uncu, Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *