berlin

Maas i-a promis presedintelui ales Biden că se poate baza pe Germania în lupta pentru democrație.-Un nou „Plan Marshall”

Conform Deutsche Presse-Agentur ( DPA), după evenimentele tragice de la Capitoliul din Washington, ministrul federal de externe Heiko Maas (stanga social-democrata) a oferit Statelor Unite o solutie de cooperare mai strânsă în lupta pentru democrație. „Nu trebuie să acordăm spațiu dușmanilor democrației liberale”, a subliniat Maas. „Acest lucru se aplică nu numai în SUA, ci și aici, în Germania și Europa ”, a tinut sa sublinieze politicianul SPD intr-o declaratie data Agenției de Presă Germana. „Suntem gata să lucrăm cu SUA la un plan comun Marshall pentru democrație”, a mai spus seful diplomatiei de la Berlin.

Amintesc celor care nu stiu, ca „Planul Marshall” a fost un program de reconstrucție economică pus in aplicare de Statele Unite pentru reconstructia economica a statelor din Europa după al doilea război mondial, plan refuzat de tarile Pactului de la Varsovia si de Moscova. Republica Federală Germania a beneficiat în mod deosebit de planul american de reconstructie europeana.

Heiko Maas, președintele federal Frank-Walter Steinmeier și cancelarul Angela Merkel (CDU) l-au facut responsabil in corpore pe președintele Donald pentru violențele soldate cu 4 morti si 14 raniti de miercurea aceasta.

Maas i-a promis presedintelui ales Biden că se poate baza pe Germania în lupta pentru democrație. „Fără democrație în SUA, nu ar exista democrație în Europa”, a spus el afirmand in conlcuzie ca „abordarea diviziunilor sociale din țările noastre este una dintre cele mai mari sarcini viitoare pentru americani și europeni.”

Ca să înțelegem CUM arată democrația la care se referă dl. Maas si compania, este bine să rememorăm faptul că în zilele și săptămânile în care militanții BLM și ANTIFA, încurajați de democrații americani în frunte cu Joe Biden au devastat orașele americane, au ucis politisti și au rănit zeci și sute de persoane, cauzând pagube de sute de milioane de dolari, onor diplomația și corpul politic neomarxist al Germaniei nu au scos un cuvințel de condamnare la adresa lui Biden , Pelosi, Harris & Co., ce să mai vorbim despre vreo alianța internațională împotriva anarhistilor asasini ai Black Lives Matters și ANTIFA. (D.U. – dupa DPA, cu comentariile mele)

Posted in Daniel Uncu, Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *