84400065_529509434330592_9157016200880848896_n

24 ianuarie 2020- La Iași s-a cerut Autostrada Unirii

13429255

„Astăzi 24 ianuarie 2020, consecvenți cu activitatea noastră, începută acum șapte ani, de promovare a importantului obiectiv de investiții, „Autostrada Unirii”, ne-am deplasat de la Podul Eiffel, de la Ungheni, pe malul Prutului, prin Piața Palatului, până în Piața Unirii, ca să reamintim politicienilor noștri că Unirea nu poate fi considerată deplină, fără „Autostrada Unirii”!

DE CE VREM AUTOSTRADĂ?

1. Deoarece am constatat, cu îngrijorare, că după 161 de ani, de la „Unirea Principatelor” și după mai mult de un veac, de la „Marea Unire”, Moldova Marelui Voievod Ștefan, Moldova lui Mihai Eminescu și Ion Creangă, Moldova lui Nicolae Iorga, George Enescu și Ștefan Luchian a devenit cea mai săracă provincie istorică a României, cea mai slab reprezentată în Guvernul României și cea mai neglijată de toate guvernele, din ultimul sfert de veac!
2. Deoarece decalajul economic, față de Capitală și față de celelalte provincii istorice românești, are tendința să crească!
3. Deoarece Moldova este izolată față de civilizația și prosperitatea occidentală.
4. Deoarece „Marea Unire” nu poate fi considerată deplină fără o cale rutieră rapidă, care să traverseze Carpații, adică fără o autostradă spre Ardeal.
5. Deoarece este necesar ca Moldova să se dezvolte economic și social, pentru a repara nedreptățile istorice.
6. Deoarece dorim ca fiii și nepoții noștri, alungați de sărăcie să revină și să rămână acasă!
7. Deoarece, noi moldovenii, dorim să ne simțim, cu adevărat, MOLDOVENI ÎN ROMÂNIA ȘI ROMÂNI ÎN EUROPA!”

articol preluat de pe pagina de Facebook @AutostradaPentruMoldova

foto preluată de Agerpress: Alternativa Dreaptă Iași, întâmpinând Președintele și Premierul României cu bannerele „Autostrăzii Unirii”, pentru a-i sensibiliza asupra acestui important proiect de investiții!
Sperăm, ca de această dată, promisiunile înalților demnitari să se concretizeze!

Posted in Național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *