rOBERT f. kENNEDY JR

Nepotul fostului președinte John F. Kennedy despre vaccinuri

Robert F. Kennedy jr. dezvăluie aplecarea spre mesianism științific a lui Bill Gates într-o postare pe Instagram!

„Vaccinurile, pentru Bill Gates, sunt o filantropie strategică, pusă în operă pentru a alimenta numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o întreprindere globală de identificare a persoanelor prin intermediul vaccinării) și îi oferă un control de extracție autoritaristă asupra politicilor globale de sănătate – vârful de lance al neoimperialismului corporatist”, afirmă într-o postare pe Instagram din 09.04.2020, fiul lui Robert Kennedy și nepotul fostului președinte american asasinat la Dallas, John F. Kennedy

„Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare alimentată de o convingere mesianică, aceea că este dispus să salveze lumea prin tehnologie și printr-o voință asemănătoare cu a zeilor, gata să facă experimente cu viața oamenilor mărunți”, subliniază Rober Kenedy jr.

Spre exemplu, se arată în postare, „promițând eradicarea poliomielitei printr-o infuzie de 1,2 miliarde de dolari, Gates a preluat controlul Consiliului Consultativ Național din India, Național Advisory Board (numele complet al consiliului este Național Technical Advisory Group on Immunization, NTAGI – n.n.), impunând ca 50 (!) de tipuri de vaccinuri poliomielitice să fie luate în considerare pentru vaccinarea tuturor copiilor înainte de vârsta de 5 ani. Medicii indieni au acuzat campania intițiată de Bill Gates, că a folosit o tulpină de vaccin devastatoare care a produs 496.000 de paralizii la copii (!), între 2000 și 2017. În 2017, guvernul indian a stopat campania lui Gates și i-a exclus pe reprezentanții lui Gates din NAB. Rata de paralizie a scăzut dramatic”.

Un alt exemplu legat de campaniile de vaccinare finanțate de Gates, aminit de Robert Kennedy jr.: „În 2014, Gates Foundation a finanțat teste ale vaccinurilor HPV (Human Papilloma Virus – n.n.), dezvoltate de GSK și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate. Aproximativ 1.200 au suferit efecte secundare severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate. Șapte dintre acestea au murit. Anchetele guvernului indian au acuzat faptul că cercetătorii finanțati de Fundatia Gates au comis încălcări ale eticii medicale: presiuni asupra fetelor din satele respective, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzul acordarii de îngrijiri medicale pentru fetele care au acuzat efecte adverse. Cazul se află acum la Curtea Supremă a țării”.

În 2010, Fundația Gates „a finanțat un proiect privind vaccinul experimental împotriva malariei, vaccin dezvoltat tot GSK, care a ucis 151 de sugari africani și a cauzat efecte adverse grave, inclusiv paralizie, convulsii și convulsii febrile la 1.048 din 5.049 copii vaccinați”, susține fiul lui Robert Kennedy în aceeași postare, adăugând că fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates drept „nemiloase” și „imorale”.

Dar, atacul lui Robert Kennedy jr. nu se oprește aici. Acesta aduce aminte celor care au uitat și dezvăluie celor care nu au știut faptul că „în anul 2010, Gates a angajat 10 miliarde de dolari în favoarea OMS, promițând să reducă populația lumii, în parte, prin noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates declara pentru Ted Talk că noile vaccinuri „ar putea reduce populația”. În 2014, Asociația de medici catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene care nu doreau acest lucru, printr-o campanie de vaccinare anti- „tetanos” falsă”.

„Laboratoarele independente au găsit formula de sterilizare în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că are dezvoltate vaccinurile pentru sterilizare de mai binde de un deceniu”, ține să remarce Robert Kennedy jr.

Un alt studiu invocat de opinent este unul realizat în anul 2017 (Morgensen & Al. 2017) care a arătat, conform lui Kennedy, că „popularul DTP (vaccin împotriva difteriei, pertusis-ului și tetanos-ului – n.n.) al OMS ucide mai mulți africani decât ucid bolile pe care pretinde că le previne”.

„Avocații care susțin sănătatea publică din toată lumea îl acuză pe Gates că a deturnat agenda OMS departe de proiectele care s-au dovedit a elimina bolile infecțioase: apa curată, igiena, alimentația și dezvoltarea economică”, subliniază Kennedy, concluzionând:

„Pe lângă utilizarea filantropiei sale strategice pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI (The Vaccine Alliance) și PATH, Gates finanțează companii private farmaceutice care produc vaccinuri și o rețea masivă de grupuri de promvare din industria farmaceutică, care difuzează propagandă înșelătoare, dezvoltă studii frauduloase, conduc si supraveghaza operațiuni psihologice împotriva celor care ezită să se vaccineze și isi folosește puterea și banii pentru a reduce la tăcere și a constrânge la conformitate”, conchide Robert Kennedy jr.

 

Traducere, note și adaptare: Dan Uncu

 

NOTĂ 1: Robert Francis Kennedy Jr. este avocat, specializat pe probleme de mediu, autor și adversar al vaccinării. Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepotul fostului președinte John F. Kennedy. Este totodată președintele consiliului de administrație al „Waterkeeper Alliance”, un ONG specializat in protecția mediului, ONG la a cărui fondare a contribuit în 1999.

NOTĂ 2: Nu am putut publica și link-ul postării lui Robert Kennedy jr. deoarece… acesta a fost blocat de la repostare de către Facebook, care m-a anunțat imediat!

https://www.fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-cites-gates-twisted-messiah-complex/

Posted in Daniel Uncu, Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *