demisia

Partidul Forţa Moldova a luat act, cu interes, de noua paradigmă politică a Primăriei Municipiului Iaşi

Partidul ”FORȚA MOLDOVA” consideră că, prin comunicatul de presă intitulat „Iașul are nevoie de șosea de centură, nu de minciuni politicianiste și de aberații guvernamentale”, Primăria Municipiului Iaşi încearcă desprinderea de un trecut politic PSD-ist de vreo 15 ani, trecut politic care nu a fost nici glorios şi nici onorabil. Să ne amintim, în acest sens, că Primăria Iaşi devenise, în ultimul deceniu, dintr-o instituţie publică a ieşenilor, o feudă a baronului local, Nichita, acuzat de multiple infracţiuni penale şi un paradis al licitaţiilor trucate în beneficiul clientelei politice adică o instituţie care nu mai avea nici o legătură cu interesele ieşenilor!

Cităm din comunicatul Primăriei, semnat de primarul Mihai Chirica, două pasaje semnificative:…„deși în bugetul pe acest an al Ministerului Transporturilor era prevăzută suma necesară pentru finalizarea șoselei de centură în varianta Sud, alocarea bugetară inițială a dispărut din motive încă neexplicate. De asemenea, deși municipalitatea a solicitat autorităților centrale preluarea sectoarelor de drum incluse în proiectul șoselei de centură, în vederea modernizării acestora cu fonduri locale, Ministerul Transporturilor a refuzat acest lucru, întrucât respectivele sectoare rutiere ar fi incluse și în proiectul Autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș, proiect abandonat, se pare, de același Guvern…”

Cât despre președintele Consiliului Județean (Maricel Popa-n.n), un vrednic vârf de lance al lui Liviu Dragnea în teritoriu, dumnealui a avut întotdeauna alte interese decât cele ale Iașului, în special interese personale, de tip «Belina».

Domnule primar Chirica, jos pălăria, nici măcar noi nu am fi putut să o spunem mai bine! Este bine, că măcar acum,în al doisprezecelea ceas, v-aţi dat seama că faceţi parte dintr-un partid mincinos şi cleptoman iar coaliţia PSD-ALDE este nocivă pentru ţară şi pentru Iaşi! Guvernul PSD-ALDE, made in Teleorman, este neserios, iresponsabil şi acţionează împotriva intereselor ieşenilor!

Aşteptăm acum demisia dvs. din PSD, pentru ca declaraţia dvs. să apară sinceră şi credibilă iar Primăria Municipiului Iaşi, scoasă de sub influenţe politice nefaste să redevină o instituţie publică a ieşenilor ba poate chiar să retrăiască vremurile de glorie de pe timpul lui Nicu gane sau Vasile Pogor!

20 octombrie 2017

Președinte interimar „FORȚA MOLDOVA”,

Traian Rânja

Posted in Comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *