trumf-marsul pentru viata

Președintele Donald Trump va participa la „Marșul pentru viață”

Suntem profund onorați să-l avem alături pe Președintele Trump la cea de-a 47-a martie anuală a „Marșului pentru viață”. El va fi primul președinte din istorie care a participat și suntem atât de încântați de el să experimenteze în persoană cât de pasionați sunt marșii noștri în legătură cu viața și protejarea nenăscuților. De la numirea judecătorilor pro-viață și a lucrătorilor federali, până la reducerea finanțării contribuabililor pentru avorturile de aici și de peste hotare, până la apelul la încheierea avorturilor de întârziere, președintele Trump și administrația sa au fost campioni consistenți pentru viață și sprijinul lor pentru luna martie. căci Viața a fost de neclintit. Suntem recunoscători pentru toate aceste realizări pro-viață și așteptăm cu nerăbdare să obținem mai multe victorii pentru viață în viitor.”, citată de LifeSiteNews.com, a declarat Jeanne Mancini, Președinta Marșului pentru viață din SUA.

Dacă în anii trecuți Președintele Donald Trump și-a arătat susținerea pentru „Marșul pentru viață”, iar la ediția anteriorată s-a adresat participanților prin intermediul unei transmisiuni video, iata că, anul acesta Președintele SUA va participa în persoană și va susține o scurtă alocuțiune pe scena evenimentului, care are loc vineri, 24 ianuarie 2020, la Washington, DC. Astfel că, Președintele Donald Trump devine primul președinte american care va participa și se va adresa marșului anual din Washington D.C., care are loc în jurul aniversării Roe vs Wade, decizia Curții Supreme din 1973 care a legalizat avortul.

„Viața câștigă din nou în America. Acest lucru este evident prin alegerea istorică a unui președinte despre care spun cu mândrie că apără dreptul la viață”, a spus Pence

Vicepreședintele Mike Pence a participat la evenimentul din 2017, atunci, Mike Pence a caracterizat victoria lui Trump ca o fiind victorie pentru mișcarea anti-avort. Până în prezent vicepreședintele Mike Pence cel mai înalt demnitar american care a participat la Marșul pentru Viață.

În România, „Marșul pentru viață” se organizează în luna martie iar demersul a fost înițiat de Pro Vita.

55726273_2423649964314874_1852508983487627264_o-e1579529695812

 

Posted in Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *