trump1

Make America Great Again

Preambul

Anul trecut, campania victorioasă, dusă de către Donald Trump, în Florida-”stat cheie” dar și în statele tradițional democrate, Wisconsin, Michigan etc., a fost decisivă pentru succesul său istoric, în confruntarea sa cu Hillary Clinton , candidata Partidului Democrat, un partid din ce în ce mai deplasat spre stânga adică spre ”corectitudine politică”, ”ateism” , ”globalism”etc., elemente din recuzita ”neo-marxismului” contemporan!
Discursul tipic conservator, despre ”credința în Dumnezeu”, ”patriotism și statul națiune”, ”familie”, ”libertate”, a prilejuit și un sprijin pentru candidatura la Senat, veriga slabă a Partidului Republican în Congres, pentru Roy Moore, la alegerile din 12 decembrie, din statul vecin Alabama!

Pasaje din extraordinarul discurs tinut de Donald Trump in Florida

Bogdan Calehari

În discursul ținut la ONU, Donald Trump le trăgea atenția globaliștilor, multiculturaliștilor, dușmanilor statelor națiune:

“În America poporul conduce și poporul este suveran. Eu am fost ales nu pentru a lua puterea ci pentru a reda puterea poporului American. În relațiile internaționale, reafirmăm principiul fundamental al suveranității. Datoria primordiala a guvernului nostru este către propriul popor, proprii cetățeni: să le rezolve problemele, să le ofere siguranță, să le apere drepturile și valorile. Ca președinte al Statelor Unite, întotdeauna voi pune America pe primul loc, la fel cum dumneavoastră ca lideri ar trebui sa puneți pe primul loc tarile voastre.

Orice lider responsabil are obligația de a se afla în slujba propriilor cetățeni iar națiunea rămâne cel mai bun mijloc de înălțare a condiției umane.”

În discursul ținut la Varșovia, cel considerat de sistemul politico-mediatic drept inamicul sau numărul 1 spunea:

“Pe ambele maluri ale Atlanticului, înfruntăm azi un alt pericol…Acest pericol este invizibil pentru unii…birocrația guvernamentală care se insinuează și secătuiește vitalitatea și bogăția poporului. Occidentul nu a devenit mare datorită birocraților și reglementărilor, ci datorită oamenilor care au fost lăsați liberi să-și urmărească visele și să-și construiască destinele.”

Azi, când elitele internaționale își fac un titlu de glorie din a combate patriotismul, statul națiune și valorile pe care Occidentul le-a creat, Donald Trump este unul dintre putinii lideri politici din America si Europa care în discursurile lui invocă națiunea, suveranitatea ei, patriotismul, libertatea individuala, familia și credința în Dumnezeu drept valori supreme.

Mai jos, pasaje din discursul ținut recent în Florida:

Îi ador pe acești băieți, priviți: “Negrii pentru Trump”. Vă iubesc! Apropos, numărul proprietarilor negri tocmai ce a atins cel mai ridicat nivel din istoria tarii noastre. Felicitări! (Aplauze)

Agenda noastră este pro Familie, pro Politie, pro Muncitori ăi 100% pro America. Din cauza asta am scos recent Statele Unite din Pactul mondial asupra imigranților si refugiaților, ceea ce ei numesc „Planul Făra Frontiere”. Ei au un plan: fără frontiere! Asta am aflat-o recent. „Fără frontiere”! Toată lumea poate sa intre! Nu va deranja planul asta? Sunteți de acord? Le-am spus: nu numai ca nu vrem fără frontiere, dar vrem frontiere mai puternice decât înainte….America este o țară suverană. Noi ne stabilim regulile de imigrare. Nu ascultăm de birocrații străini. Nu vom permite ca alte țări sa ne spună cum sa ne gestionam imigrația.

Suntem pe cale sa renegociem acordurile comerciale dezastruoase încheiate înainte…Putem sa păstrăm NAFTA, sau poate nu. Dar asta e în regulă! Câte uzine au plecat să se instaleze în Mexic? Câte? Avem acum un deficit comercial cu Mexicul de 71 de miliarde $. Și asta nu include toate drogurile care se revarsă peste frontieră, pentru ca nu avem un zid. Avem un deficit comercial și cu Canada, deși ei zic altfel. Îmi place foarte mult Prim Ministrul Trudeau, bun băiat! Nu, chiar îmi place ! Eu spun: avem un deficit! El îmi răspunde: „Nu, nu, aveți un excedent’! I-am spus: Domnule Prim Ministru nu este adevărat! Mi-a zis: “De unde știți asta”? I-am răspuns: Pentru ca noi nu avem excedent cu nimeni. Avem cele mai proaste acorduri comerciale. El zice: “Va spun ca, Canada are un deficit comercial cu Statele Unite.” Atunci i-am răspuns în fata tuturor: Du-te și verifică! El avea dreptate, în afara de faptul că uitase două categorii: lemnul și energia! În afara de asta el avea dreptate. În momentul în care am calculat împreună s-a văzut ca avem un deficit cu Canada de 17 miliarde $. Așadar, el “uitase” anumite categorii pe care nu a vrut sa le menționeze.

Am revenit din Asia cu contracte comerciale în valoare de 300 miliarde $. Și această cifră va crește și va produce numeroase slujbe în țara noastră – acesta este scopul.

Am promis că voi scoate Statele Unite din oribilul ( pentru noi nu pentru alții) Acord de la Paris asupra Climatului. Ne costă o avere. China nu urma sa-l aplice decât din 2030. Rusia nu trebuia sa revină la un nivel recent, ci la cel al anilor 90 când a fost o perioada de poluare puternica. Și sfârșeam prin a da bani altor țări. Aceasta a fost o mare catastrofă. Aș putea reveni în Acord cu o înțelegere mai bună, cu un preț mai mic. Mi-ar plăcea să revin. Aș putea sa revin în Acordul de la Paris. Îmi plac oamenii de acolo. Îmi place mult Emmanuel (Macron). Apreciez multe persoane implicate. Dar nu pot sa revin, e ca și cum…Nu-i vad sensul. Vreau și eu aer curat și apă cristalină – lucruri pe care ei nu le au. Și nu vreau să plătesc prețul de care am vorbit. Și aceste cifre ne vor face să închidem uzine și societăți, pentru a respecta termenii, pana în 2025.

Vom urmări dominația americană în domeniul energiei. De aici și pană la sfârșitul anului vom fi total independenți. Vom fi un exportator major de energie. Vom câștiga sume uriașe de bani. Și vom începe să ne plătim datoria de 20 de mii de miliarde $.

Regruparea familiala a costat contribuabilii miliarde și miliarde de dolari. Și orașele sanctuar care lasă în libertate în țara noastră străini violenți și criminali și îi protejează. Oamenii vin și nu sunt în mod obligatoriu buni, ca omul, ca animalul ăla, care a călcat numeroase persoane la New York. Ați văzut asta acum doua luni. A răsturnat oameni pe o stradă, 12th Avenue, pe care o cunosc atât de bine. Aceasta strada unde oamenii aleargă, fac jogging, pentru a se menține în formă. A ucis numeroase persoane, le-a răsturnat cu mașina. Aceasta este regruparea familială! Cu regruparea familială, el poate sa aducă 22-24 de persoane cu el: pe bunicul lui, pe bunica lui, pe tatăl lui, pe mama lui, pe frații lui, pe surorile lui. Trebuie sa punem capăt regrupării familiale! Trebuie sa punem capăt regrupării familiale!

Kate, acea frumoasa americancă, a fost ucisă la San Francisco în floarea vârstei. Ea a fost ucisă de un tip, de un imigrant clandestin, care a fost expulzat de 5 ori și condamnat de 7 ori pentru crimele sale. Să-mi imaginez ca nu au fost autorizați să menționeze asta la Tribunal? Ei nu au fost autorizați! Dar el a fost liber să amenințe viata americanilor nevinovați, cum a fost Kate, pentru că avem niște frontiere amărâte și pentru ca San Francisco este un oraș sanctuar. Cu alte cuvinte, un oraș condus de politicieni care preferă să-i protejeze pe clandestini, decât sa-i protejeze pe cetățenii americani.

Democrații din Congres vor frontiere deschise, mai multe taxe, și o lege a sănătății, care costă o avere fără să funcționeze. Ei sunt binevoitori cu criminalitatea ăi vor să ne sugrume economia cu reglementări socialiste. Vor sa mărească impozitele cât mai mult posibil, și refuză să voteze scăderea lor. Din cauza asta avem nevoie de un Republican la Cameră și la Senat. …Noi vrem aici un senator care să voteze pentru programul nostru “Make America Great Again”. Ceea ce înseamnă: să fii dur cu criminalitatea, puternic la frontiere, puternic cu imigrația – nu vrem sa vină o mulțime de oameni în țara nostră – construcția unui zid, întărirea armatei. Și noi vrem slujbe, slujbe și iar slujbe! Asa că, votați-l pe Moore! Făceți-o!

Noi protejăm libertatea religioasă. Noi protejăm libertatea religioasă! Și atunci trebuie să scăpăm de Amendamentul Johnson. Trebuie sa punem capăt atacurilor guvernului asupra valorilor noastre iudeo-creștine. Pentru ca noi știm că familiile și bisericile, nu membrii guvernului, știu mai bine cum să creeze o comunitate puternică și iubitoare.Dacă vom scăpa de amendamentul Johnson va fi un lucru mare…Părinții și nu birocrații știu cum să-și crească mai bine copiii. Și mai presus de toate astea știm că noi, în America, nu adorăm guvernul, îl adorăm pe Dumnezeu. (Urale și ovații puternice)

Noi am fost în Wisconsin, în care nu mai câștigasem de ani și ani – vă aduceți aminte de asta. Ea, Hillary, a decis să nu meargă. Mulțumesc mult, Hillary! Îmi imaginez că Rușii au sfătuit-o să nu meargă acolo. Dar ea a decis sa nu meargă. Și soțul ei i-a spus: “Ai face bine să te duci în Wisconsin. Ai face bine să te duci în Michigan. Eu am fost în Michigan și nu-mi place ce-am văzut: pancarte cu Votați Trump-Pence peste tot. Ai face bine să te duci acolo.” Dar ea i-a răspuns: “Nu, nu, sunt o adunătură de fraieri”. Și i-au arătat ăia cât de fraieri sunt! Știți, e un lucru pentru care nu am niciun merit..Am cheltuit în campanie o fracțiune din cât a cheltuit ea. Și știți ceva: când cheltuiești puțin și câstigi e un lucru bun. Dar pentru asta nu am niciun merit. Am cheltuit 25-30% ..Ea a cheltuit cat ? 2,2 miliarde! 2,2 miliarde! Credeți că, poate, consultanții săi și-au umplut buzunarele? N-a cheltuit ea 12, 4 milioane de dolari pentru un dosar fals? (Hillary Clinton este bănuită că ar fi finanțat “dosarul rus” contra lui Trump)

Fie că sunteți negri, albi sau bruni…Cum v-am mai spus-o și înainte toți avem același sânge rosu care ne curge prin vene. Toți salutăm același drapel american. Și toți am fost creați de același Dumnezeu Atotputernic. Noi am fost națiunea care a construit Canalul Panama, care a câștigat doua războaie mondiale, care am trimis un om pe luna, care am îngenunchiat comunismul. Atât timp cat avem curajul convingerilor noastre și forța de a le duce la îndeplinire, atunci niciun țel nu va fi imposibil de atins. Atât timp cat vom fi credincioși valorilor noastre, loiali concetățenilor noștri și cu credința în Dumnezeu, atunci nu vom pierde niciodată. Este pământul vostru, este patria voastră, este vocea voastră care contează cel mai mult. Atunci vorbiți, fiți ascultați și luptați, luptați, luptați pentru schimbarea pe care déjà ați produs-o. Revoluția noastră nu s-a terminat pe 8 noiembrie. Ea doar a început atunci. Cea mai mare dintre aventuri se afla în fata noastră. Nu cedați niciodată, nu abandonați niciodată, nu va retrageți niciodată, nu va opriți niciodată și mai ales nu încetați niciodată, dar niciodată, să visați! Pentru că suntem Americani și viitorul ne aparține. Viitorul e al vostru! >>

 

Posted in Cristian Cernescu, Doctrină, Traian Ranja.

One Comment

  1. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *