Blog

Despre Autori

traian-ranja-forta-moldova


Traian Rânja este de profesie inginer electronist, cu o experiență de 25 de ani în cercetare & dezvoltare și o experiență de 15 ani în managementul proiectelor;

Vezi toate articolele acestui autor

crsitian-cernescu-autor


Cristian Cernescu, de profesie economist, cu experienta in urmatoarele domenii: asigurari, imobiliare, retail, agricultura şi construcţii. Este absolvent al Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor specializarea Relaţii Economice Internaţionale şi Master Management Comercial din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iaşi.

Vezi toate articolele acestui autor

iusca


Simona Oana Iuşcă este de profesie profesor de istorie la Colegiul Naţional de Artă ,,Octav Băncilă” din Iaşi. Activitatea didactică o realizeză din anul 1993, când a absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii ,,Al. I. Cuza” din Iaşi.

Vezi toate articolele acestui autorRugina

Andrei Rugină a absolvit Facultatea de matematică, secția Informatică din Iași (devenită după 1990 Facultatea de Informatică) în 1971. Doctorat în matematică 1981.
Între 1971-2003 a predat majoritar informatică la aceeași facultate, apoi a fost profesor de matematică în NJ – USA pînă în 2015 cînd s-a pensionat. Membru Tea Party, distr.3 NJ din Feb. 2010.

Andrei Rugină sau Ducu -cum îi spun prietenii este şi membru fondator la ILD, din partea vechiului blog al lui Emil, “patruped:bun- biped:rău”.

 Vezi toate articolele acestui autor

radu_urloiu


Radu Urloiu a absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii Bucureşti. Doctorat în istorie din 2013. A fost, pe rând, preparator universitar (1998-2001), asistent universitar (2001-2004) şi lector universitar (2004-2018) la Facultatea de Istorie a Universităţii Creştine „Dimitrie Cantemir”, unde a predat istoria antică. Beneficiar al unei burse de studii post-doctorale la Accademia di Romania din Roma în perioada 2016-2018. În prezent este redactor de ştiri externe la canalul de televiziune B1tv. Pasionat de istoria relaţiilor internaţionale şi istorie militară.

Vezi toate articolele acestui autor