lgbt3

Petiția împotriva manifestărilor PRIDE din Iași atrage atenția și primește susținere națională

Președintele Partidului Alternativa Dreaptă Iași, Cristian Cernescu, a lansat recent o petiție în mediul virtual, solicitând oprirea manifestărilor publice PRIDE în Iași care au loc în perioada 3-11 iunie și vor culmina cu un marș pe traseul Universitatea “Al.I. Cuza”- Palatul Culturii. Deși inițiativa s-a adresat direct ieșenilor afectați, aceasta a câștigat susținerea semnatarilor din întreaga țară. Printre semnatari se numără și Adela Mîrza, președinta partidului Alternativa Dreaptă, care s-a întors recent de la o întâlnire internațională a conservatorilor desfășurată în Ierusalim și organizată de Partidul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR Party) dar și președintele comitetului de inițiativă al proiectului legislativ “Copilărie fără pornografie”, fostul deputat țărănist- dl Traian Rânja, medici ieșeni, diaconi, preoți, psihologi, politologi precum Florin Vasile Șomlea dar și persoane care activează în alte domenii.

Petiția a reușit deja să atragă un număr rezonabil de semnături dar se așteaptă ca acesta să crească semnificativ în următoarele două zile. Cernescu a menționat că distribuția petiției a fost extinsă și în grupul de WhatsApp „iași1.ro”, creat de Dan Coțcaru, în care sunt implicați politicieni locali și chiar premieri precum Ludovic Orban și Viorica Dăncilă.

WhatsApp Image 2023-06-08 at 14.24.18Cristian Cernescu: “Petiția a fost lansată pe 06.06. 2023 și s-a creat deja un bulgăre care se rostogolește și se tot mărește. Am distribuit petiția și în grupul de whattsapp iași1.ro, creat de dl Dan Coțcaru, acolo se regăsesc oameni politicul ieșean dar și premieri ai României precum dl Ludovic Orban și dna Viorica Dăncilă.”

0001Cernescu și-a exprimat dezamăgirea că, politicieni români de talie națională dar și lideri locali, au o lipsă totală de reacție. El a mai adăugat că își dorește o poziție clară din partea politicienilor care se prezintă drept apărători ai tradițiilor și valorilor românești.

Cristian Cernescu: “Având în vedere cum au decurs lucrurile în timpul “Referendumului Pentru Căsătorie” și dublul limbaj pe care l-a practicat dna Dăncilă, în sensul că una spunea în România și de alte lucruri îi asigura pe liderii socialiști europeni de la Bruxelles, nu aveam mari speranțe dar mă așteptam la o reacție din partea domnului Orban- liderul FD și a politicienilor ieșeni care pozează în apărătorii tradițiilor și valorilor românești.”

Cei care vor să semneze petiția pot accesa linkul: https://www.petitieonline.com/solicitm_oprirea_manifestrilor_pride_din_dulcele_targ_al_ieilo

Citește și:

https://www.fortamoldova.ro/local/presedintele-partidului-alternativa-dreapta-filiala-iasi-initiaza-o-petitie-online-pentru-oprirea-manifestarilor-publice-pride-in-iasi

Posted in Local, Național.

3 Comments

 1. Mandru sunt ca sunt pidosnic

  Eu Mandru ma declar azi progresist
  Si recunosc, purtand al nostru ROGVAIV,
  Ca din nascare am apucaturi de sodomist
  Desi-s pe invers, am iesit in dans lasciv

  Viciul sa mi-l fac la lume cunoscut
  Si tinerei fluizi sub CURcuBeu s-adun
  Caci nu conteaza cum ai fost crescut
  Esti sexy si trebuie sa iti propun

  Amor contra naturii sa doresti sa-ncerci
  Cu dusuri aurii si clisme prelungite
  Al tau tunel secret sa fie tot numai clabuci
  Si-n bratele-mi paroase sa gemi cu voluptate

  Astazi tot LGBT-ul marsalui-va fara frica
  Caci toata lumea, pana si Jandarmeria
  Nu mai asculta ce spune popa la biserica
  Iar ai tarii mari vladici sustin pidosnicia

  Dar nu uitati, la voi s-aveti o alifie
  Si balonasele de schimb sa fie pregatite
  Caci in ziua de mandrie, de atata excitatie
  Sa nu va pricopsiti cu HiV sau hepatite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *