resemnare-de-alegator

JUDECATA DE APOI A PARTIDELOR ( Partea I)

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD) ȘI SATELIȚII SĂI

Motto: Pilat a întrebat: „Pe cine să eliberez??

Iar poporul a strigat: „Pe Baraba, hoțul!!

Au trecut 2000 de ani și poporul continuă să aleagă hoți…

 

 

PSD adică  Armata Roșie, care ți-a ocupat municipiul, județul și țara, se pregătește să culeagă pe 11 decembrie  roadele pentru campania mizerabilă de minciună și manipulare electorală, din această toamnă, pentru a continua jefuirea țării încă patru ani!553255_358872827620170_7298416986408482400_n

10659361_1503529919896710_6548242348094530965_nÎn această campanie, PSD și-a mobilizat… PUNGAȘII! Pungașii sunt PSD-iștii de încredere, care livrează pungile UFO (Ulei, Făină, Orez), la țară sau sărăcimii orașelor dar și cei care te fură, după aceea, timp de patru ani!

Guvernul Ponta ne-a  cocoșat  cu impozite și taxe timp de patru ani , după care a venit Dragnea, călare pe un cal alb și ni le-a anulat, cu o lună, înainte de alegeri! Toți bugetarii au nevoie de salarii mai mari și toți pensionarii au nevoie de pensii mai mari! Și, din nou, Liviu Dragnea, pe post de Moș Crăciun, împarte, cu amândouă mâinile, minciuni electorale, numite măriri de pensii și salarii! Evident că prin februarie-martie , ne putem aștepta ca infractorul politic, Liviu Dragnea, devenit , Doamne ferește, premier, să ne pună la loc impozitele și taxele și să amâne  măririle promise până la Sfântul Așteaptă!

 

10433840_1027019857357403_1665273266248990261_n

Citind incredibila însăilare de minciuni electorale ale PSD-ului supranumită pompos „Program de guvernare”, aproape că-ți vine să supralicitezi și să le mai sugerezi câteva idei, propuse de jurnalistul Grigore Cartianu:

Noi promisiuni de la PSD:

* cetățenii nu vor mai plăti taxe la stat, ci vor încasa taxe de la stat;
* litrul de țuică va avea 2 litri;
* kilogramul de mălai va avea o tonă;
* micul cu muștar va deveni mare cu muștar;
* kilometrul de autostradă va avea doi metri;
* morții vor fi scoși din ilegalitate, primind oficial dreptul de vot;
* anul de pușcărie va avea trei zile;
* Codul Penal va avea două pagini;
* sediul DNA se va muta la Alexandria, iar legea de funcționare a DNA va fi pusă în acord cu Statutul PSD;
* Madonna le va oferi românilor ce le-a promis americanilor.

Facem propunerile, totuși, cu strângere de inimă! Dacă PSD-ul introduce aceste propuneri în „Programul de guvernare” și mai ales, dacă electoratul PSD, chiar le  ia în serios?

 

PSD conduce în topul incompatibililor pe partide, cu peste 100 de candidați!`

Dacă unii ne vor spune că  e firesc ca cel mai mare partid, cotat cu cele mai mari procente în sondaje, să aibă proporțional și mai mulți oameni cu probleme de integritate,  îngrijorător la PSD este poziția în partid a celor cu probleme penale.

14993325_1114544248660333_675031338625295776_nLista infractorilor politici este  deschisă de însuși liderul formațiunii, Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare pentru fapte comise în calitate de politician, dar pentru care justiția nu a considerat necesar să impună limitări ale drepturilor electorale prin sentință, mizând – inutil, se vede, într-o țară care-și alege primari aflați deja după gratii – pe presiunea opiniei publice. Și mai sunt, pe listele PSD, încă trei condamnați definitiv iar fostul premier, Victor Ponta, este trimis în judecată.

Pe listele electotrale ale PSD figurează și un candidat cu nume predestinat, vocației politice a  partidului!

Lăcomia și aroganța proprie rămân principalul inamic al PSD-ului și principala noastră speranță   ca PSD-ul să mai piardă, din nou, niște alegeri pe care le consideră câștigate! Prostia fudulă, iresponsabilitatea, limbarița și o aroganță nesimțită produc genul de declarații care au darul de a enerva, la culme,  electoratul anti-PSD și de a-l aduce la vot! Acest val uriaș de silă, față de PSD, apare periodic și-i mătură de la putere I s-a mai întâmplat PSD-ului în 2004, în 2009 și în 2014 și i se mai poate, încă,  întâmpla și în 2016!

Până la urmă, lăcomia și aroganța PSD-ului, acest partid mare și prost, sunt o șansă pentru democrație!

S-a întâmplat, în această toamnă, în PARLAMENTUL RUȘINII NAȚIONALE!

14479593_1321911821183052_7789977148919081026_nTrăim într-o țară RĂSTURNATĂ cu susul în jos, cu o INVERSARE a valorilor demnă de romanul avertisment „1984”, al lui George Orwell unde Ministerul Adevărului decretase „nou vorbele” că:  RĂZBOIUL ESTE PACE, LIBERTATEA ESTE SCLAVIE iar IGNORANȚA ESTE PUTERE!Un condamnat penal, Liviu Dragnea, care  în loc să se afle la pușcărie, se află în Parlament și  conduce un partid de hoți, mincinoși  și analfabeți, îi spune unui prim ministru, cinstit, educat și performant, Dacian Cioloș: ” Priviți-mă, în ochi cu sinceritate! Știu că nu știți ce înseamnă sinceritate!” Și aceasta după ce l-a acuzat de lipsă de patriotism și de faptul că nu se simte creșterea economică în buzunarele poporului! Probabil că s-a referit la poporul PSD-ist!

În noiembrie 2015, în urma tragediei de la „Colectiv” și a protestelor, fără precedent, care au urmat, România a scăpat de Guvernul Ponta, cel mai corupt și mai incompetent guvern  , care a condus vreodată țara!

Justiția și-a urmat drumul neabătut iar plagiatorul mitoman, Victor Ponta,  a ajuns sub control judiciar și cu averea sub sechestru!

Vă mai aduceți aminte de marii mincinoși, ai PSD-ului, Victor Ponta și Gheorghe Nichita, care conduceau Grupul Infracțional Organizat, numit impropriu USL, la nivel național și la nivel de Iași, în 2012 și ce ne promiteau ei?

Ar fi bine ca noi ieșenii să-i întrebăm:

-Unde este Autostrada Iași- Tg. Mureș?

-Unde este Spitalul Regional de Urgență?

1848_227917830872606_573139437743270610_n

Unde este plagiatorul mitoman Ponta, trimis în judecată? Păi candidează la locul lui, adică la Gorj și face glume de „tractorist” la  „Masa Tăcerii” despre „Coloana infinită”?! L-a trimis, în schimb,  la Iași, pe bunul său prieten, Nicolae Bănicioiu adică pe băiețașul acela, rătăcit prin Ministerul Sănătății, atât de „mândru că e român” încât a preferat să lase să moară vreo treizeci de români, răniți în tragedia de la „Colectiv”, în spitalele din țară , decât să-i trimită în străinătate!

 

14925305_1412185072139894_2195860062617800262_nIeșeni, dacă votați PSD îl votați pe Nicolae Bănicioiu, vinovat, măcar moral, de moartea unor tineri, in spitalele României, tineri pe care a refuzat să-i trimită, pentru tratament,  in străinătate!

 

 

 

Unde este infractorul politic Gigi Nichita? S-a transferat la satelitul PRU, Partidul rebuturilor Umane!

Dar cine sunt ceilalți candidați, aflați alături de Nicolae Bănicioiu, pe locurile eligibile ale PSD Iași? Doi traseiști politici cinici și oportuniști și anume Tudor Cihodaru și Camelia Gavrilă și un fost boxer profesionist, Vasile Câtea, grav afectat de miile de pumni primite în cap!

tudor_ciuhodaru_si_lampa_lui_aladin_decupat_textDoctorul Tudor Ciuhodaru a închis un ciclu al oprtunismului politic, ajungând, după 8 ani și o adevărată odisee traseistică, din nou la PSD, pe traseul PSD-PDL-PPDD-PC-UNPR-PSD! Îți trebuie o memorie prodigioasă ca să ții minte în ce partid te mai afli, la un moment dat!

protest_iasiCulmea este că în noiembrie 2014, „doctorașul” Ciuhodaru, părea foarte supărat pe „hoții de la PSD” și pe Guvernul Ponta și striga, din toți bojocii,  alături de noi, protestatarii solidari cu Diaspora, „PSD, PARTID DE HOȚI, NU NE-AI CUMPĂRAT PE TOȚI”! Noroc de tinerii, care nu numai că nu l-au luat în serios dar chiar l-au luat frumușel de mânecă și l-au evacuat cu huiduieli, din mijlocul nostru!

 

Doamna Camelia Gavrilă are un traseu politic PD-PNL-PSD ceva mai „modest” și  conduce, cu mână forte,  Inspectoratul Școlar Județean Iași, încă din mileniul trecut, indiferent de coloratura politică a Guvernului, dând dovadă de o versatilitate politică incredibilă!

În ce privește pe Cîtea Vasile se remarcă că firma care apare în declarația de avere, ”The Red Point” (redenumită ulterior Arwen Professional Services SA ), și la care este consultant management (soție – economist și copii – consultanți IT ) are mai multe contracte desfășurate de-a lungul timpului cu entități publice, de stat.

https://baniitai.info/the-red-point-s-a/ 

Firma se află în insolvență.  Aceasta are acționar majoritar pe SOLCANU BOGDAN CONSTANTIN, fiul fostului lider PSD, Ion Solcanu.

Presa locală a relatat despre Vasile Axinte, viceprimar al municipiului Paşcani în perioada 2012 -2016, că s-ar fi aflat în două situații de incompatibilitate, verificate de inspectorii Agenției Naționale de Integritate. Prima este datorată facturii prin care societatea Romelada SRL, la care Axinte este acționar, a livrat Primăriei bonuri de carburant. A doua a fost rezolvată între timp.

http://newspascani.com/index.php/naional/stiri-nationale/politica/22192-pantazi-vrea-sa-l-recompenseze-pe-axinte-cu-un-post-de-deputat-dar-fostul-viceprimar-are-probleme-cu-agentia-nationala-de-integritate  

Construirea a două vile aflate pe numele membrilor familiei a fost în atenția presei:   http://cristina-scacun.blogspot.ro/2015/08/si-marii-afaceristi-din-iasi-ar-fi.html http://www.bzi.ro/link-511899

 

Acești candidați au aplicat, cu sfințenie, Ghidul de campanie electorală pentru candidații PSD, (document secret, de maximă importanță)!

  1. Trebuie să participi la toate evenimentele, unde se fac băi de mulțime sau de agheazmă, să faci cruci și să pupi moaște , în public! Prinde bine la imagine să primești un feleșteoc zdravăn de agheazmă în creștetul capului, chiar dacă ești liber cugetător sau ateu ca președintele nostru de onoare, domnul Ion Iliescu!
  2. Trebuie să împarți fasolea și cârnații precum și pungile UFO (Ulei, Făină, Orez), cu mâna ta și să spui fiecărui alegător în parte :”Să fie de sufletul PSD-ului”!
  3. Când organizezi Revelioane sau concerte, pe banii Primăriei, să ai grijă să se repete de către toate vuvuzelele de pe scenă: ”Datorită PSD și domnului primar PSD, datorită candidaților PSD, din Județul Iași…! Nu vă lăsați impresionați de huiduieli! Sunt și nerecunoscători , care nu ne votează! Noi ne adresăm doar electoratului nostru, care iubește fasolea și cârnații și iubește PSD-ul! De ceilalțí vom avea noi grijă, ”când vom pune mâna pe Justiție și vom avea toată puterea”, cum bine spuneau înaintașii noștri, părinții USL-ului, Veve Ponta și „Felix” Voiculescu!
  4. Niciodată să nu lipsească vuvuzelele noastre, din presă, căci moaștele și aghiazma nu au nici un efect… fără camere de luat vederi!
  5. În fond, noi socialiștii, îi iubim atât de mult pe cei săraci încât ne dorim să producem cât mai mulți!

Încheiem acest material, dedicat PSD-ului, cu o minunată „odă” dedicată, acum doi ani, de către „bardul”, Mircea Cosma, de la Prahova, premierului Veve Ponta:

„Victor, o galaxie româna in devenire,

Răsare in universul zidit pe răstigniri,

Pe temelie veche, de piatra si jertfire,

El reînalță o țară a vechilor români!

Victor Ponta președinte!”

poze-politiceGalaxia PSD,   Cosma-Ponta- Ghiță, riscă să devină o uriașă „gaură neagră”, cu „zeci de ani (fără) lumină”, la „Beciul Domnesc”!

Deocamdată „bardul”, Mircea Cosma a primit 8 ani (fără) lumină, cu executare, iar fiul său, „beizadeaua” parlamentară Vlad Cosma, 5 ani (fără) lumină, cu executare!

Așteptăm replica lui Sebastian Ghiță, migrat, între timp, la satelitul PRU (Partidul Rebuturilor Umane),  și mai ales a„ muzei” inspiratoare a acestei minunate „Ode în metru comunist””, Victor Viorel Ponta!

 

ALDE

PE ALDE NOI, INFRACTORII, CINE NE APĂRĂ, DE DNA?

10257355_235562196639722_5758297632531603636_oÎn ultima vreme, stindardul luptei împotriva DNA, a Justiției și a statului de drept și pentru legalizarea hoției,  a fost preluat de la Voiculescu și  Ponta, de către cadavrul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu! Acesta este unul dintre artizanii unor șmenuri politice urât mirositoare, cu iz PeNaL, cum ar fi afacerile Sterling, EADS și Microsoft! Tăriceanu este secondat, în ALDE, de către ”miruitul” Vosganian, cel ascuns de vreo două ori de Justiție, sub fustele imunității parlamentare și încearcă, ÎMPREUNĂ, să demonstreze că USL, alianța  infractorilor politici, TRĂIEȘTE și este foarte vioaie!

ALDE este  partidul acela condus de vajnicul luptător împotriva Justiției și a statului de drept, Călin Popescu Tăriceanu, alături de Daniel Constantin , sluga infractorului securist Voiculescu și al jalnicului politician Daniel Barbu, care se teme de DNA mai ceva decât de Al Qaida!

Pentru a mai ciupi ceva voturi, ALDE, noi infractorii, și-a expus cadavrul politic al lui Călin Popescu Tăriceanu, în geam, declarându-l „viitorul prim-ministru”! Gestul lor este la fel de indecent ca gestul boschetarului care-și expune, în geam, bunica moartă de vreo trei luni, pentru a mai ciupi o pensie, două , de la stat!

ALDE are peste 50 de persoane, cu probleme de integritate, pe lista neagră. Și asta în condițiile în care formațiunea se află, în sondaje, în preajma pragului electoral, deci cu mult mai puțini candidați considerați eligibili și analizați.

Fiind o formațiune relativ nouă, formată prin desprinderea de vechiul PNL, e mai puțin relevant traseismul, dar un fenomen interesant este reprezentat de faptul că cei cu probleme sunt grupați în câteva fiefuri, în jurul unor baroni locali. De asemenea, pe listele ALDE se ascund doi foști miniștri scăpați prin votul Parlamentului de dosare penale, între care Varujan Vosganian și, mai ales, cea mai mare proporție de candidați aflați sub anchetă dar și o treime dintre informatorii Securității, aflați pe listele electorale și „atestați”, de CNSAS!.

ALEXANDRU Andrei (candidat ALDE pentru Senat în circumscripţia electorală Bucureşti) – colaborator al Securităţii;
CALOTĂ Samuel (candidat ALDE la Senat în circumscripţia electorală Teleorman) – colaborator al Securităţii;

Iată câteva spicuiri din presa ieșeană și națională, privind activitatea „eternului” senator ieșean, Varujan Vosganian, cu comentariile noastre:

UN EXEMPLU MIZERABIL DE PUBLICITATE PLĂTITĂ, DIN BANI FURAȚI, de ALDE noi, „infractorii politici”!

Varujan Vosganian cel „miruit” este autorul de succes al contractelor cu băieții deștepți din energie, pentru care Adrian Videanu, care doar le-a prelungit, se află în pragul pușcăriei! Faptul că Vosganian care este senator de Iași, de vreo douăzeci de ani, adică din mileniul trecut, se află, încă, în libertate  se datorează „Parlamentului Rușinii Naționale”, care l-a ascuns, de două ori, sub fustele imunității parlamentare!

 

De aceea își permite Vosganian să mai ceară ieșenilor, pentru care nu a făcut nimic timp de douăzeci de ani, încă un mandat de parlamentar!

De aceea își expune atât de indecent figura, pe care ieșenii ar prefera să o uite, lângă „cadavrul politic” Călin Popescu Tăriceanu, complicele său, pe un poster, plătit, cu bani grei și care ar trebui întitulat „WANTED”!

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/seriozitate-i-competenta-a-varujan-vosganian-candidat-alde-pentru-camera-deputatilor–143278.html

„Miruitul”, Varujan Vosganian, autorul de succes al „contractelor cu băieții deștepții din energie”, a fost scăpat de pușcărie de „Parlamentul Rușinii Naționale”, ascunzându-l, de două ori, sub fustele imunității parlamentare! Rușine senatori, rușine Varujan Vosganian!

Pe listele ALDE noi, infractorii lui Tăriceanu&Voiculescu, candidează, la Iași, pentru al șaptelea sau al optulea mandat fiindcă nici el nu mai știe exact fiind senator, de Iași, din mileniul trecut, aspirantul la premiul Nobel pentru literatură, cel care a scris nemuritoarele contracte, pentru ”băiețiii deștepți” din energie, adică „miruitul”, Varujan Vosganian!

„Cu doar o zi înaintea demisiei din PNL, senatorii l-au scăpat pe Vosganian de cererea Parchetului General de a începe urmărirea penală împotriva sa, în urma unui discurs lacrimogen al senatorului. Parlamentarul este cercetat de DIICOT într-un dosar pentru complicitate la delapidare, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat, fapte ce datează din perioada decembrie 2006 – decembrie 2008. DIICOT ceruse pentru prima oară urmărirea penală în cazul lui Vosganian în 2013, dar și atunci, parlamentarul a primit susținerea a 85% dintre colegi.”

Scăpat de urmărirea penală cerută de DIICOT, Varujan Vosganian încearcă al șaptelea mandat de parlamentar

Varujan  Vosganian a aflat, în sfârșit, că este senator de Iași încă din mileniul trecut! Prin septembrie a avut această teribilă revelație că Moldova primește doar 8% din totalul ajutoarelor de stat și că nu a făcut, până acum, nimic, timp de douăzeci de ani, ca să sporească cuantumul ajutoarelor de stat pentru Moldova!  Ne-am temut ca remușcările să nu-l împingă chiar la sinucidere, dar  am  sperat, în același timp,   că va avea decența necesară să scutească Iașul de prezența lui pe listele electorale, din 2016! Ei bine, am sperat degeaba!  „Eternul”, Varujan Vosganian, conduce lista deputaților ieșeni, de la ALDE!

Extraordinar, la fel ca in Alexandre Dumas, după ”Cei trei mușchetari” urmează „După 20 de ani”! După 20 de ani Varujan Vosganian lansează un nou plan de relansare a Moldovei! Vosganian nu ne explică de ce nu implementat planul lansat de domnia-sa în 1996, mai ales că a fost în mai multe rânduri Ministru de Finanțe și ministrul Economiei! http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/vosganian-in-moldova-au-venit-doar-8-din-totalul-ajutoarelor-de-stat–138537.html

Lista ieșeană a senatorilor ALDE este deschisă de o mediocritate politică absolută, pe numele său Vasile Șalaru, provenind din Partidul Conservator, jucăria politică a infractorului securist Voiculescu. Vasile Șalaru a fost dat afară din Ministerul Educației Naționale, din funcția de Secretar de Stat  după ce , aflat în vizită la un liceu, a produs una dintre ce le mai penibile declarații referitoare la fetele de liceu: „Pieptul in fata, dosul in spate si sa leșine băieții!” ? http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20521836-sorin-cimpeanu-ministrul-educatiei-vasile-salaru-secretar-stat-ministerul-educatiei-dat-demisia.htm

Un moment extrem de penibil, pentru acest partd„liliput”, satelit al USL-ului  a fost când liderul național de la organizația de tineret ALDE își explica demisia din partid: «Am venit alături de Calin Popescu Tăriceanu, convinși ca putem oferi electoratului român mai mult liberalism si am sfârșit prin a deveni undita prin care social-democrații pescuiesc voturi de la PNL».

Ce revelație! Tăriceanu a fost întotdeauna un slugoi al PSD-ului, deci nu de ieri de azi! Probabil că tânărul ALD-ist n-a fost pus pe liste pe o poziție presupus eligibilă! Probabil că fiind tânăr nu avea suficiente dosare penale! Dar pe de altă parte veteranii infractorilor politici, Tăriceanu, Vosganian etc., ar fi putut să aibă încredere într-o tânără speranță! Bine îndrumat un tânăr politician talentat fură de rupe mai ceva ca unul cu experiență! Vezi cazurile lui Sebastian Ghiță, Dan Șova , Bogdan Olteanu, Nuți Udrea etc.!

Ministrul economiei, Varujan Vosganian, participa la Conferinta Asociatiei Oraselor din Romania, la hotelul Rin Grand din Bucuresti, miercuri, 12 martie 2008. (Dragos Stoica/NewsIn FOTO)

Ministrul economiei, Varujan Vosganian, participa la Conferinta Asociatiei Oraselor din Romania, la hotelul Rin Grand din Bucuresti, miercuri, 12 martie 2008. (Dragos Stoica/NewsIn FOTO)

Ieșeni, dacă vreți să aflați, în sfârșit dacă alesul dvs., din ultimii douăzeci de ani, Varujan Vosganian a fost sau n-a fost hoț nu-l mai trimiteți în Parlament pentru al șaptelea sau al optulea mandat! Acest om este un laș, lipsit total de bărbăție politică, care vrea să-și prelungească imunitatea parlamentară, sine die, pentru a nu da piept cu Justiția română!

 

 

 

 

 

 

PRU- Partidul România Unită

Partidul lui Vlad Țepeș, PRU (Partidul Rebuturilor Umane) si-a modernizat doctrina! Nu mai închide infractorii și „țeparii” și nici nu-i trage în țeapă ci-i înscrie în partid și-i protejează! Este suficient să-i amintim pe infractorii politici, Cristian Rizea și Sebastian Ghiță, înscriși deja și că l-au așteptat zadarnic, în partid, pe „Tata hoților”, plagiatorul mitoman, Victor Ponta, ca să-l pună prim-ministru! Și iată acum, ultimul înscris dar nu cel din urmă, unul dintre „nașii” mafiei politice ieșene, baronul local Gheorghe Nichita, trimis în judecată în vreo două dosare penale grele!

desc%c2%a6arcare

PRU, un nou tomberon politic, tinde sa devina un adevărat  paradis al infractorilor politici! După Cristian Rizea, hop si Sebi Ghiță! Ce, sau mai bine zis, cine-i leagă pe cei doi? Evident, DNA-ul!

Ce spunea, de curând, Ghiță? „Toți prietenii  mei se plâng ca li se închid afacerile si se tem sa nu fie arestați”! Daca are numai prieteni hoți, este normal sa se teama! Cine se asemănă se adună!

http://www.evz.ro/sebastian-ghita-s-a-inscris-in-pru-ponta-va-alege-singur-ce-trebuie-sa-faca.html
Mulți se întreabă ce caută tot felul de „țepari” și infractori politici, clienți ai DNA, cum ar fi Cristian Rizea, Sebastian Ghiță și cu voia dvs., ultimul dar nu cel din urmă, Gigi Nichita, tocmai în PRU, PARTIDUL LUI VLAD ȚEPEȘ? O explicație a oferit-o Mihai Eminescu, contemporanul nostru,… acum vreo 150 de ani! Dacă tot se adună infractorii politici în același loc, Partidul Rebuturilor Umane, ar trebui să ne aducem aminte de Satira III a lui Mihai Eminescu:

„Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,

Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,

Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,

Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”

 

15241759_1387200981290792_3875784376570429387_n

PRU este un partid cu mulți candidați cu probleme de integritate – 26, deși numărul celor analizați a fost redus, având în vedere că sondajele îl plasează în preajma pragului de 5%. Traseismul este principalul motiv al prezenței candidaților PRU pe lista neagră, dar nu aceasta e cea mai mare dintre problemele partidului, ci numărul mare de oameni cu probleme penale, de la condamnări pentru infracțiuni din culpă și găinării până la mari dosare de corupție. 

„Inspirația” bolșevică a acestui partid este ilustrată de amenințările proferate de către Sebastian Ghiță, către protestatarii, care contestă utilizarea imunității parlamentare drept pavăză, pentru corupți! Infractorul politic Sebastian Ghită ne amenința cu contramanifestații, ca in 1990!

Partidul Rus…, pardon România Unită, ne promitea bătaie, dacă nu suntem cuminți și  mai ieșim în stradă! Conform învățăturilor mentorului lor. patriarhul bolșevic Iliescu, orice părere contrară comuniștilor, exprimată în stradă, este un „atac la democrație”, cum înțeleg ei democrația și este legitim să o combați prin contramanifestații! Nu credem că mai există IMGB care „ face ordine”, strigând „Moarte intelectualilor!” și nici mineri care să ciomăgească ”golanii”, ca în 1990,  așa că singurii bătăuși disponibili ai PRU ar putea fi doar interlopii! Căci Partidul lui Vlad Țepeș si-a modernizat doctrina! Nu mai închide infractorii și nici nu-i trage în țeapă ci-i înscrie în partid și-i protejează!

„Adică faceți o grupare paramilitară, știți că e interzis acest lucru? Cine încalcă legea trebuie să plătească. Ne-am câștigat dreptul să facem proteste”, i-a răspuns jurnalistul Sabin Orcan lui Sebastian Ghiță.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/deputatul-sebastian-ghita-ameninta-ca-organizeaza-o-contramanifestatie-impotriva-celor-care-protesteaza-in-bucuresti-428749

14390905_1181851175215483_8926141927607304819_n

Pe primul loc al PRU Iași se află unul dintre „nașii” ieșeni ai Grupului Infracțional Organizat”, numit impropriu USL și anume  Gheorghe Nichita, care datorită celor vreo două dosare penale grele  și șpăgii de vreo două milioane de euro, încasată de la UTI s-a dovedit prea compromis chiar și pentru standardele extrem de joase, de integritate, ale PSD!

 

GIGI NICHITA  vrea o țară NOUĂ  ( a hoților autohtoni), nu VOUĂ (a hoților străini)!

Ce mai face Gigi Nichita? Evident că este nevinovat dar, alături de Vanghelie…„ este persecutat din afara țării”! Se pare că au reapărut „agenturili”, de pe vremea lui Nea Nicu, care fac liste cu adevărații patri(H)oți, le bagă Adine în pat și-i obligă să ia șpăgi de milioane de euro! Evident că vrea să se sacrifice, din nou, pentru țară și să reintre, în politică, la alegerile parlamentare! Unde? Evident că în tomberonul cu infractori politici patri(H)oți, de la PRU (Partidul Rebuturilor Umane), alături de Cristian Rizea și Sebastian Ghiță, care se opun invaziei străinilor, care vor să ne fure țara de nu mai rămâne  nimic de furat pentru hoții autohtoni,  rromâni verzi, cu doi sau trei de r!!

„La alegerile locale am stat spectator, veneam din două dosare, trebuia. Acum efectiv îmi doresc foarte mult ca oamenii care își asumă foarte mult patriotism local și național, văd că PRU și-a asumat acest lucru. Am discuții, nu ascund, dar nu e nimic decis. Ne trebuie să oprim să se vândă pădurile, pământurile, combinatele”.

 

http://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/12482-nichita-la-prima-apari%C8%9Bie-tv-dup%C4%83-arestare-exist%C4%83-o-list%C4%83,-f%C4%83cut%C4%83-%C3%AEn-afara-%C5%A3%C4%83rii,-cu-numele-celor-care-trebuie-aresta%C5%A3i.html

”M-am înscris in PRU si voi candida la alegerile pentru Camera Deputaților din partea acestui partid” a declarat Gheorghe Nichita.

”De ce PRU? In timp ce alții mă îndepărtau pentru a mă alunga din PSD, PRU a venit cu brațele deschise. Este ceva timp de când Bogdan Diaconu face eforturi sa mă convingă. Am ales un partid care are in doctrina sa un lucru foarte important: sa-i unească pe romani.” a mai adaugat fostul primar, el a mai spus ca va conduce PRU Iasi.

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/foto-anunt-bomba-gheorghe-nichita-s-a-inscris-in-pru-i-va-candida-la-parlamentare–142475.html

nichidg

Gigi se plânge de ingratitudinea discipolului lui politic, Mihai, „ăla micu”! A uitat „Mihai”, de la Secu,  cât de ingrat s-a purtat cu binefăcătorii săi politici, Ion Solcanu și Constantin Simirad, după modelul țiganului ajuns împărat care îl spânzură, în primul rând, pe taică-său!!

„Nichita a scos apoi mitraliera şi a început să tragă în actualul primar: „Mihai Chirica a tăiat teii şi a vrut să taie şi copacii din Copou. Eu l-am acoperit pentru că trebuia să-i protejez imaginea. Eu urma să plec la Bucureşti ca Ministru al Dezvoltării, el urma să rămână primar. Am făcut o greşeală foarte mare cu <ăsta micu>”, a început Nichita.”

http://www.topiasi.ro/homepage/topiasi/12643-nichita-%C3%AEncepe-s%C4%83-vorbeasc%C4%83-iar-prima-victim%C4%83-a-dezv%C4%83luirilor-e-un-greu-al-ia%C5%9Fului.html

În Partidul România Unită, condus la Iaşi de fostul primar Gheorghe Nichita, alături de acesta se află omul rușilor, Marian Russo, poziția a treia pe buletinul de vot al Camerei Deputaților.

Din ce ne spune Sebastian Ghiță, un tip foarte bine „informat”, direct de la „surse”, acest partid „clocit”, în laboratoarele Moscovei, Partidul Rus…pardon România Unită, PRU, acuză în actuala campanie electorală infiltrarea masivă şi ilegală a intereselor străine în România. Numai că tocmai acest partid, cu pretenţii ultra-patriotice, are pe lista candidaţilor de la Iaşi un om mai mult decât dubios, care a făcut propagandă pentru ideile separatiste din vechiul arsenal anti-românesc al Uniunii Sovietice, idei reluate după 1990 de propaganda rusească din Basarabia. Culmea, agentul de influenţă al propagandei Kremlinului e angajat al Primăriei Iaşi. * Marian Russo, care susţine teoria stalinistă ” moldovenii nu sunt români „, ocupă poziţia a treia pe lista de candidaţi ai PRU pentru Camera Deputaţilor * Colegul lui Gheorghe Nichita a fost membru fondator al Comunităţii Moldovenilor din România, organizaţie interzisă de judecătorii din Iaşi, la cererea procurorilor * Russo a fost sprijinit de fostul preşedinte de la Chişinău, comunistul Voronin

Deci dacă e ordin, cu plăcere și agenții Moscovei  îl vor executa, fără crâcnire înscriindu-se într-un partid care îndreaptă țara spre Rusia, brava urmașă a marelui URSS, care i-a școlit pe bolșevicii Nicolschi, Brucan sau Iliescu, sau pe torționarii comuniști, care ne-au exterminat bunicii și părinții în temnițele comuniste! Pare bizar căci rușii nu-ți aduc bani ci, dacă pot, îți iau totul. În schimb Uniunea Europeană îți dă bani, din care Dragnea, Nicolescu, Ghiță, Nichita  sau Voiculescu au furat de-au rupt, dar, pe de altă poarte, îți impun și reguli care te pot trimite direct la pușcărie. De aceea bolșevicii români, din ce în ce mai deranjați de o justiție, care refuză să lucreze pentru partid, preferă Rusia și se înscriu într-un partid, care reprezintă interesele Rusiei. Adică să se spele pe cap ”imperialiștii europeni și americani/ pica-le-ar bomba în ocean” cu regulile lor căci mai bună este Maica Rusie unde, dacă cineva îl întreabă ceva pe Putin, despre vreo afacere mafiotă de partid și de stat, primește în cel mai bun caz ani grei de pușcărie, alternativa fiind un glonte în cap. Treziți-vă români, cât nu este prea târziu!

russo-si-nichita-768x576Omul ruşilor, la braţ cu Nichita

Evident că un partid plin de „țepari” și de infractori politici are un program pe măsură:

AMNISTIA GENERALĂ, adică scoaterea din pușcării a tuturor  tâlharilor și violatorilor, care să ne pericliteze grav siguranța persoanei, a familieiu și a averii noastre!

AMNISTIA FISCALĂ, adică ce au furat rămâne bun furat! Este firesc, din punctul lor de vedere, să-și pună la adăpost averile furate!

14955800_1299651963399335_8578942782626337727_n

 

 

 

 

 

 

IEȘEANULE ! PE 11 DECEMBRIE, DESCHIDE BINE OCHII! NU TE MAI LĂSA PĂCĂLIT ȘI NU MAI VOTA ACESTE TENTACULE INFRACȚIONALE  ALE ACELEIAȘI CARACATIȚE MAFIOTE, FOSTUL USL, ADICĂ PSD ȘI SATELIȚII SĂI ALDE ȘI PRU!!13151599_1621920804796326_4176284959169568529_n

Posted in Traian Ranja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *