CABINETUL TRUMP, DEVASTATOR PENTRU O RUSIE IN PRABUSIRE ECONOMICA

Astazi, in lume, unii sarbatorim Ziua Recunostiintei. America si valoriile sale le ai sau nu in suflet, indiferent ca locuiesti in Madagascar sau Romania.

De aceea, este extrem de “interesanta”, dar totodata hilara prezentarea masinii de propaganda ruse, care ne ameninta cu incercuire si cu toate prostiile care mi-a fost dat sa le citesc in presa mercenara finantata de rusi.

Cat despre Donald Trump, iata un punct de vedere, care provoaca fiori pe sira spinarii filorusilor :

“Este cel mai unic președinte pe care l-am văzut. Pentru că nu datorează nimic, nimănui. Nu are nici o obligație”, a afirmat fostul secretar de stat, care a sfătuit neoficial toți președinții americani, de la Kennedy, în anii ’60, încoace.

Intervievat de CNN, Kissinger a spus că Donald Trump “a devenit președinte grație propriei sale strategii, nu pentru că grupuri de interese l-au ajutat să o facă. Iar acest lucru îi oferă o marjă de acțiune mai mare”, titrează activenews.ro.

Cuvintele lui Traian Ranja, sunt poate cea mai realista pozitie pe care am citit-o undeva :

“Deci să recapitulăm: Vicepreședinte va fi Mike Pence, catolic irlandez practicant, om devotat valorilor tradiționale americane, patriotism, creștinism, familie; Secretar de stat va fi Mitt Romney, creștin mormon, fost finalist cu Obama, în alegerile prezidențiale din 2012 și fost oponent al lui Trump, în sânul Partidului Republican! Și colac peste pupăză, Secretar de stat la Apărare adică Șeful Pentagonului va fi „Călugărul războinic” sau dacă vreți, „Câinele turbat”, adică „generalul generalilor”, respectat și iubit, în armata americană, spaima rușilor și teroriștilor, James Mattis! Și e doar începutul căci se vorbește despre desemnarea lui Rudolf Giuliani sau Ted Cruz drept procuror general și de prezența în cabinet a lui Ben Carson, Newt Gingrich și Kellyanne Conway, toți republicani „pur sânge! Cu un asemenea cabinet cu pedigree superconservator s-ar părea că se adună nori negri deasupra „neomarxiștilor” americani, deasupra ISIS dar și deasupra Rusiei! Probabil că ISIS va fi anihilat, în primul an de mandat!
Relația lui Trump cu Rusia va fi de pe poziția unei superputeri, care și-a recâștigat măreția, versus o putere regională! Trump nu va uita că are în față un stat agresor și mafiot care trebuie privit cu atenție dar și cu suspiciune! Va fi poziția lui Reagan față de URSS, „imperiul răului”, pe care l-a învins fără să tragă un glonte! Adică doctrina clasică americană „morcovul„ și „bățul”! Dacă ești cuminte îți ridic sancțiunile economice, ca să nu mori de foame și pentru a păstra stabilitatea în zonă dar am și un ciomag zdravăn în mână ca să te altoiesc atunci când nu respecți regulile!”

Cabinetul Trump, devastator pentru o Rusie in prabusire economica

 

Posted in Aparitii media, Traian Ranja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *