25530242_1748357718530023_1375874917_n

CE VOR SĂ NE FACĂ MARXIŞTII ŞI NEOMARXIŞTII!

PREAMBUL

Ce are stânga actuală cu comunismul? Totul, cu excepţia numelui! Se comportă exact după directivele secrete ale lui Lenin, Troţki, Stalin, Mao fără să-i fi citit vreodată!

Neo-marximul lui Gramsci, Lukas, Adorno sau Marcuse, exprimat astăzi, în Occident, prin multi-culturalism, corectitudine politică, feminism radical, hedonism şi promovarea violentă a Agendei LGBT este la fel de intolerant ca şi marximul clasic doar că este îndreptat împotriva valorilor civilizaţiei occidentale adică a religiei, familiei, patriotismului, libertăţii individuale, dreptului la liberă exprimare (evident că atunci când nu le cânţi în strună) etc, considerate valori retrograde, care frânează revoluţia şi progresul!

Terorism, violenţă extremă, ură şi intoleranţă faţă de cei de altă părere, care sunt sigur „fascişti”, „nazişti” etc. şi care trebuie neapărat exterminaţi!

Idolul lor este criminalul sociopat Che Guevara, ard cărţi în piaţa publică, îi interzic pe Shakespeare şi Mark Twain, demolează statuia lui Cristofor Columb, care sunt consideraţi suprematişti albi şi nu reprezintă diversitatea!

Doamne fereşte, ca aceşti „idioţi utili”, cum, cu duioşie, îi numea Lenin pe cei, care demolează civilizaţia occidentală, din interior, să ne conducă, vreodată!

Lagărele naziste şi gulag-urile bolşevice vor părea simple glume, pe lângă ce ne-ar face ăştia!

I. Citate din „marxismul clasic”

Din corespondenţa Marx – Engels:

„Odată ajunşi la putere, comuniştii trebuie să treacă drept monştri. (…) Şi să nu le pese de chestia asta.“

Lenin:

„Trebuie să acţionăm ca în anul 1793“ (anul 1793 e anul Marii Terori din timpul Revoluţiei Franceze – n.m., A.P.).

Tot Lenin:

„Teroarea înnoieşte ţara.“

Marx despre tortură:

„Tortura a dat naştere celor mai ingenioase inovaţii, creîndu-se astfel pentru mulţi meseriaşi cinstiţi numeroase locuri de muncă în producţia instrumentelor necesare.“

Din Capitalul (Das Kapital):

„Departe de a ne opune aşa-numitelor excese, adică acelor acţiuni de răzbunare populară îndreptate împotriva indivizilor detestaţi sau a clădirilor publice care trezesc amintiri odioase, trebuie nu numai să trecem cu vederea aceste fapte, dar chiar să le întindem o mînă de ajutor.“

Marx:

„Noi purtăm război contra tuturor ideilor proeminente de religie, stat, ţară, patriotism.“

Engels, Anti-Dühring:

„Dragostea universală faţă de oameni este o absurditate. Libertatea politică e mai rea decît sclavia cea mai rea.“

Bakunin, prieten cu Marx, coleg cu el în „Internaţionala I“:

În această revoluţie va trebui să-l trezim pe Diavol în sufletul oamenilor, să aţîţăm patimile cele mai josnice.“

Marx:

„Clasele şi rasele care sînt prea slabe pentru a face faţă noilor condiţii de existenţă vor fi înfrînte.“

„Popoarele slabe sînt nişte gunoaie etnice.“ (Vezi şi textul lui Marx din 1844 despre chestiunea evreiască, cu abundente pasaje antisemite.)

Engels:

Următorul război va face să dispară de pe faţa pămîntului popoarele reacţionare şi aceasta va însemna un progres. Pînă şi numele lor va dispărea.“

Louis Aragon:

Ochii albaştri ai revoluţiei strălucesc cu o necesară cruzime.“

Jean-Paul Sartre, într-un interviu din 1973 publicat în Actuel (în 1973 nu mai putea spune nimeni că nu e informat cu privire la Gulag – n.m., A.P.):

Cei care se opun comunismului trebuie lichidaţi. Nu e suficient să-i băgăm în puşcării, pentru că din puşcării mai pot să iasă. Trebuie împuşcaţi.“

Proiectul revoluţiei sexuale bolşevice apare, încă înainte de declanşarea insurecţiei comuniste, în corespondența dintre Troțki și Lenin (1911), prevestind parcă apariţia Şcolii de la Frankfurt, care i-a unit pe Marx şi Freud!

Troțki:

Fără îndoială, opresiunea sexuală este principalul mijloc de înrobire a omului. Atâta vreme cât exista aceasta opresiune, nu poate fi vorba de adevarata libertate. Familia, ca instituție burgheză, și-a trăit complet traiul.”

Lenin:

„… Și nu numai familia. Toate interdicțiile cu privire la sexualitate ar trebui să fie eliminate… Avem ce învața de la sufragete: chiar interzicerea dragostei intre persoanele de același sex ar trebui sa fie eliminată”.

II. Citate din „neo-marxism” (marxismul cultural al „Şcolii de la Frankfurt”)

Antonio Gramsci a spus că „muncitorii nu își vor urmări adevăratele interese de clasă, definite de marxism, până când vor fi eliberaţi de cultura occidentală, în special de religia creştină – sunt prea orbiţi de cultură şi religie ca să îşi urmeze adevăratele interese de clasă”.

Georg Lukacs, care era considerat cel mai strălucitor gânditor marxist de la Marx încoace, a pus întrebarea „Cine ne va salva de civilizaţia occidentală?” El a teoretizat că „marele obstacol în crearea paradisului marxist este cultura, însăşi cultura occidentală”.

Georg Lukacs este filosoful marxist care afirma, prin 1970, deci la bătrînețe, într-un dialog cu sociologul italian Franco Ferraroti, că „preferă cel mai rău socialism celui mai bun capitalism”. Această afirmație venea după milioanele de victime ale gulakurilor și după eșecul vizibil al socialismului, în toate domeniile. Mai rar atâta consevență în promovarea răului, ca în cazul acestui neomarxist! Oare ce așteptări să avem de la epigonii săi?

Felix Weil, unul dintre fondatori şi sponsor al şcolii de la în 1971, i-a scris lui Martin Jay, autorul unei cărţi fundamentale despre Şcoala de la Franktfurt – aşa cum a devenit cunoscut în scurt timp Institutul pentru Cercetări sociale -, şi i-a zis „Îmi doream ca institutul să devină cunoscut, poate faimos, pentru contribuţiile sale la marxism.” Ei bine, a avut succes. Conform lui Martin Jay, primul director al institutului, Carl Grunber, un economist austriac, şi-a încheiat discursul de deschidere „prin declararea loialităţii sale personale faţă de marxism ca metodologie ştiinţifică.” Marxismul, a spus el, urma să fie principiul director al institutului şi asta nu s-a schimbat vreodată.

Herbert Marcuse în Eros şi civilizaţie„O cercetare filosofică a lui Freud”, întrevedea un viitor în care eliberăm erosul, libidoul, în care avem o lume a „perversităţii polimorfe” în care „poţi face ce vrei”!

Fă ce vrei”, „Dacă este plăcut, fă-o” şi „Nu ai de ce să mergi la muncă”. Tot Marcuse este autorul frazei „Make love, not war”.

Marcuse a definit „toleranţa eliberatoare” ca intoleranţă pentru tot ceea ce vine de la Dreapta şi toleranţă pentru tot ceea ce vine de la Stânga. „Nu putem fi toleranţi, cu intoleranţa”!

Vasile Ernu, „gânditor neomarxist”, nu se ştie exact dacă român sau rus, la Digi TV Iaşi, despre stalinism şi gulag-uri: „A lupta cu un regim care are reguli fixe și e foarte puternic și e dușmanul tău declarat, e mult mai simplu… gen, cu stalinismul. Cu stalinismul e mult mai simplu sa lupți. Maxim ce poate face e să te bage în puscarie… Pârrț!.. Să fim serioși, azi nu e nimic serios. Eei, a lupta cu un regim care nu îți ia, ci-ți dă, este mult mai riscant! Mult mai periculos! Pentru că te face un anumită formă de dependență, te pune într-o regim de semi-sclavie în care tu n-o mai poți controla.

In loc de CONCLUZII: Palmares comunist la 100 de ani.

Peste 100 de milioane de morți!

Adică, 1 milion de morți pe an!

Adică, 83.333 de morți pe lună!

Adică, 2739 de morți pe zi!

Adică, 114 morți pe oră!

Adică, aproape doi morți pe minut!

Iar nemernicii ăștia neo-marxisti le găsesc mereu scuze comuniştilor sau ignoră total genocidul!

7 noiembrie 1917: Marea Revoluţie Socialistă din Octombrie!
7 noiembrie 2017: Marea Revoluţie Fiscală, a PSD!
Un veac de comunism!

Şi tot nu v-aţi săturat, nemernicilor?

Citeşte şi:

Universitățile nu trebuie să se transforme în spații și instrumente de propagandă pentru noua forma a comunismului.

http://www.fortamoldova.ro/traian-ranja/De+la+marxism-leninism+la+neomarxism%2C++marxism+cultural+%C8%99i+corectitudine+politic%C4%83

Curcubeul şi scoala de la Frankfurt

 

 

Posted in Doctrină, Traian Ranja.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *