23032724_2050131971882944_7393863634212030280_n

Universitățile nu trebuie să se transforme în spații și instrumente de propagandă pentru noua forma a comunismului.

Universitățile nu trebuie să se transforme în spații și instrumente de propagandă pentru diferite organizații.

 

CU51eZNW4AQbswX (1)Europa trece prin momente dificile din cauza sexomarxismului, a corectitudinii politici  sau neomarxismului, exportat în America la începutul anilor ’30.

Să nu uităm că, în România, o forma a marxismului ,  comunismul a facut pe timp de pace peste 400.000 victime, iar noul marxim ne aduce periodic victime în urma unor acte de terorism din Europa şi în America.

Pierderea busolei morale în mediul academic se înscrie în categoria practicilor dăunătoare, iar manifestări precum cea de mai jos, îndepărtează mediul universitar de scopul său primordial: educația – formarea profesională a tinerilor într-un mediu care respectă standarde înalte de etică, o puternică statură morală.

Fac apel la responsabilitate și exigență morală, pentru a nu împrumuta, fără discernământ, practici care au eșuat în mediul universitar internațional, așa cum este cazul unor universități americane, unde propaganda stângii și a falselor ideologii a răsturnat valorile și a deturnat actul educațional de la scopul său inițial. Totodată, atragem atenția că de multe ori în istorie, chiar în istoria recentă, sub argumentul libertății și toleranței a fost sugrumată chiar însăși libertatea și au apărut regimuri autoritare criminale și, mai recent, cenzura, bătălia pe limbaj – corectitudinea politică, comportamente agresive pentru impunerea ideilor propagandiștilor intoleranți.

 

Posted in Cristian Cernescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *