Parlamentarul Roman2

SCRISOARE DESCHISĂ, ADRESATĂ PARLAMENTARILOR IEȘENI ŞI DIN JUDEŢELE MOLDOVEI!

Către: dep. Alexe CostelAxinte VasileBănicioiu NicolaeBodea MariusChichirău Cosette-PaulaCiuhodaru TudorCîtea VasileGavrilă CameliaMacovei Silviu NicuMovilă PetruOprea DumitruVosganian VarujanAchiţei Vasile-CristianBudăi Marius-ConstantinCiofu Tamara-DorinaHuncă MihaelaLupaşcu CostelRotaru Răzvan-IlieBalan IoanBăişanu Ştefan-AlexandruBejinariu EugenCobuz MaricelaFădor AngelicaGheorghiu BogdanHavrici Emanuel-IuliuMihalescul DumitruNechifor Cătălin-IoanRădulescu AlexandruAndruşcă DănuţBulai IulianCozmanciuc Corneliu-MugurelIftimie NeculaiLeoreanu Laurenţiu-DanMunteanu IoanRotaru AlexandruŞerban Ciprian-ConstantinBichineţ CorneliuBirchall AnaBotez Mihai-CătălinCăciulă AurelOlteanu DanielSolomon AdrianStativă Irinel IoanAvram ConstantinDunava Costel NeculaiFloroiu IonelIlişanu Claudiu-AugustinLungu TudoriţaPalăr IonelStanciu-Viziteu Lucian-DanielŞotcan TheodoraŞova LucianVlase Petru GabrielCristache CătălinDobre Victor PaulDobrovici-Bacalbaşa NicolaeDurbacă EugenMărgărit Mitică-MariusPopa FlorinRodeanu Bogdan-IonelRoşca LucreţiaŞtefan ViorelBârlădeanu Dragoş-PetruţBoboc Tudoriţa-RodicaHalici NicuşorŞtefan IonTîlvăr Angel;

               sen. Dan Lungu, Victorel Lupu, Doru-Adrian Pănescu, Laura-Iuliana Scântei, Vasilică Toma, Doina-Elena Federovici, Costel Şoptică, Lucian Trufin, Constantin-Daniel Cadariu, Virginel Iordache, Ilie Niţă, Ioan Stan, Emilia Arcan, Dan Manoliu, Eugen Ţapu Nazare, Gabriela Creţu, Ion Hadârcă, Doina Silistru, Adrian-Dragoş Benea, Cătălin-Daniel Fenechiu, Viorel Ilie, Miron-Alexandru Smarandache, Ionel-Daniel Butunoi, George-Edward Dircă, Nicolae Marin, George-Cătălin Stângă, Cristian-Sorin Dumitrescu, Cătălin-Dumitru Toma;

                                                   

                                                         Doamnelor şi domnilor parlamentari,

Partidul Forța Moldova, vă felicită, pentru alegerea dvs. în înalta demnitate de reprezentant(ă) al județului dumneavoastră, în Parlamentul României, instituția fundamentală a democrației, în România!

În campania electorală, care s-a încheiat pe 11 decembrie 2016, fiecare dintre dvs. ați vorbit foarte frumos, v-ați manifestat interesul și ați promis tot sprijinul pentru realizarea obiectivelor principale de investiții ale Iașului, cu un impact major în dezvoltarea, pe termen lung, a Moldovei și anume:

  1. Autostrada Moldova, Iași-Tg. Mureș;
  2. Spitalul Regional de Urgență Iași.

Este momentul să treceți de la vorbe la fapte și începând, chiar de mâine, 01.02.2017, să susțineți cu multă responsabilitate, determinare și seriozitate finanțarea acestor două obiective de investiții, fundamentale pentru dezvoltarea viitoare a Moldovei, prin Legea bugetului de stat, pe 2017.

16443489_1407979949234470_938957730_nCei peste 5000 de protestatari, prezenți în Piața Unirii din Iași, pe 22 ianuarie și 29 ianuarie a.c. , au constatat, cu îngrijorare, că Guvernul, condus de către Sorin Grindeanu și majoritatea parlamentară, care îl susține și anume PSD- ALDE-UDMR au tendința de a neglija grav interesele Moldovei, în general și ale Iașului, în special!

Moldovenii, care au votat majoritar PSD, s-au așteptat ca Guvernul Grindeanu să finanțeze, prin bugetul pe 2017, două importante proiecte de infrastructură ale Moldovei, promise în campania electorală și anume Autostrada Iași -Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgență! Nici unul dintre aceste două importante proiecte nu se află pe lista de priorități a Guvernului Grindeanu și nu a fost propus pentru finanțare!

De aceea, Partidul Forța Moldova susține Scrisoarea adresată Guvernului Grindeanu, în numele celor peste 5000 de ieșeni, prezenți la mitingurile din data de 22 ianuarie și 29 ianuarie a.c. și înregistrată la Prefectura Iași, sub nr. 1527/30.01.2017, prin care se cere finanțarea, prin bugetul anului 2017, a acestor două importante obiective de investiții!

De asemeni, Partidul Forța Moldova cere tuturor parlamentarilor ieșeni dar și celorlalți parlamentari, din Moldova, indiferent de coloratura politică să sprijine, în mod solidar, finanțarea acestor importante obiective de infrastructură, de importanță regională, prin bugetul anului 2017 !

Centenarul Marii Uniri, din 2018, nu trebuie să mai regăsească Moldova, în aceeași stare sărăcie și subdezvoltare, în care este menținută de nepăsarea guvernelor de la București , în ultimii 27 de ani, fără o cale rutieră rapidă, care să străbată Carpații și să o conecteze la civilizația și prosperitatea occidentală!

Numai cu o autostradă Est-Vest, care să lege Moldova de Ardeal, Unirea poate fi considerată desăvârșită!

31.01,2017

Cu aleasă stimă,

Traian Rânja, președinte interimar Forța Moldova

Posted in Traian Ranja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *