migranti tren

Migranții au terorizat și furat călătorii unui tren în județul Satu Mare!

https://youtu.be/9-najbZm9Acmigranti trenAu început și la noi! Cine spunea că nu ținem pasul cu noile valori europene privind „toleranța”, diversitatea” și „îmbogățirea culturală” pe care ți le oferă Islamul- „religia păcii”?

”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor pentru obiectiv-sm.ro

„Potrivit obiectiv-sm.ro, se pare că imigranților chiar le-a ieșit un furt, doar că norocul călătoarei păgubite au fost controlorii, care au văzut toată scena și au recuperat portofelul femeii. Imigranții nu s-au oprit și au încercat să fure chiar și din geanta controlorului, dar au fost opriți la timp.

”Pur și simplu se plimbau printre noi, parcă erau la supermarket în fața rafturilor și nu știau ce să aleagă, eram ca și o marfă pe raft pentru ei, așa încercau pe toată lumea să vadă de la cine pot fura. Noroc cu controlorii că nu i-au scăpat din ochi o clipă și s-au făcut scut între ei și pasageri, ca să nu fure imigranții bunurile pasagerilor”, a explicat un martor pentru  obiectiv-sm.ro.

 

Posted in Național and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *