14224833_1076129709137350_7370864935159724850_n

Lansăm alianța soluție pentru eliminarea penalilor din Parlament

Noua Republică, Blocul Unității Naționale (BUN), Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR) și Forța Moldova : Lansăm alianța soluție pentru eliminarea penalilor din Parlament

Forța Moldova anunță lansarea singurei alianțe capabile să elimine corupția, să promoveze integritatea la nivelul aparatului legislativ și să înlăture mafia PSD de la butoanele conducerii.
Proiectul politic este inițiat alături de Noua Republică, Blocul Unității Naționale (BUN) și Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR), formațiunile fiind în negociere și cu alte partide care s-ar putea alătura alianței.

„Se impune ca în decembrie să scoatem Parlamentul României din anomalia show-ului politic de mahala, din care protagonist este PSD și sateliții săi. Cei săraci și fără șanse au fost întotdeauna marginalizați de cei care doar au pozat până acum în apărătorii drepturilor lor. Este timpul ca aceștia să fie reprezentați de oameni noi, integri și care le pot reprezenta interesele prin legi”, a declarat Doru Oprea, coordonator al Departamentului de Relații Externe din Noua Republică.

Cele patru partide care vor participa la alegerile parlamentare precizează că urmează lansarea programului politic«Restart 2016», bazat pe descentralizare fiscală, reforma sănătății și a educației, precum și pe regândirea relației sindicatelor cu statul român.

„Noi venim cu soluții concrete pentru românii înșelaţi de cei care lucrează în interesul buzunarului propriu. Suntem deschiși să purtăm și alte negocieri cu diferite partide, condiția este ca acestea să promoveze un alt fel de a face politică, bazat pe valori precum onestitate și solidaritate”, a precizat Valentin Licxandru, președinte UCDR.

Considerăm că partidele componente ale fostului USL, cea mai nocivă alianță politică, care a condus vreodată România, adică PSD și PNL, s-au dovedit incapabile de reformă internă devenind un adevărat paradis al infractorilor! La fel de nocive pentru democrație s-au dovedit și cele două partide satelit ale PSD și anume UNPR și ALDE, „partide false”, care nu au participat niciodată la alegeri, fiind create prin traseim politic! Să ne amintim că aceste partide au votat cot la cot legalizarea hoției demnitarilor, în „marțea neagră” ,au folosit instituția imunității parlamentare drept pavăză, în fața justiției, pentru infractori și au compromis grav Parlamentul României, instituția fundamentală a democrației, transformându-l în „Parlamentul Rușinii Naționale”, a declarat Traian Rânja, președinte Forța Moldova.

Despre noi:
Noua Republică a devenit partid politic în 29 ianuarie 2013, iar în urmă cu un an șefia a fost preluată de Alin Bota.
Partidul ”Blocul Unității Naționale” a fost înregistrat la data de 25 iunie 2016 și este reprezentat prin președintele Dorel Vulpoiu.
Partidul Uniunea Creștin Democrată din România, a fost înregistrat la data de 22 octombrie 2013 și este reprezentat de Valentin Licxandru.
Înregistrat pe 1 februarie 2016, Partidul Forța Moldova este condus de Traian-Neculaie Rânja.

01.09. 2016 Președinte interimar „FORȚA MOLDOVA”
Traian Rânja

Posted in Comunicate.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *