FB_IMG_1703317912191

Ieșenii colindă pentru Cartea Recordurilor

Într-o lume tot mai corectă politic și mai indoctrinată în materialism, la Iași- mica Elveție, capitala culturală a României și simbol al creștinismului românesc va avea loc un eveniment de mare anvergură.

Într-o postare publicată pe pagina de social media – Facebook, Părintele Dan Damaschin ne anunță că, pe 23 decembrie 2023 se încearcă un eveniment demn de Cartea Recordurilor, prin interpretarea colindului ce ne anunță venirea Mântuitorului.

 

 „O, CE VESTE MINUNATĂ…
ASTĂZI S-A NĂSCUT
CEL FĂR’ DE-ÎNCEPUT…
HRISTOS, MESIA CHIP LUMINOS.”
1 minut și 34 de secunde pentru Dumnezeu și pentru sufletul tău!
Dragilor, sâmbătă, 23 decembrie, la ora 20:00 în Grădina Palas, vă invităm la cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului: ne unim în cea mai mare ceată de colindători și vom interpreta în același loc și în același timp colindul „O, ce veste minunată!”
Partenerii noștri spun că ar putea fi cam ca la 3000 de suflete.
Noi venim cu 500 de „profesioniști”, mai adăugăm iubitorii de lumini, brazi și… puțin vin fiert de pe Ștefan cel Mare și, dacă îi punem la socoteală și pe cei care ies sau vin la cumpărături, cam ăștia am fi.
Dar dacă ne gândim că suntem în orașul Iași, oleacă di capitală, că e sâmbătă seara și că vine și Crăciunul, nu-i rău să fim nici 30.000, nu?
Cu ce ne pregătim?
Pentru acest record, marca Glasul Vieții, Palas Mall și orașul Iași, recordul tuturor recordurilor mondiale la colindat, ne pregătim cu suflet curat și cald, cu un telefon cu lanternă pentru lumină neincendiară la purtător și, obligatoriu, cu colindul învățat pe de rost, mai ceva ca teoria realativității a lui Einstein.
Sigur, vă puteți lua și chitarele și acordeoanele, ba chiar și papagalii, că puțin ajutor din partea unor instrumente pricepute, la nevoie, chiar nu strică.
Deci, să reținem: SÂMBĂTĂ seara 23 decembrie, în ajun de Ajun de Crăciun, ora 8:00 P. M., în GRĂDINA PALAS, la 1 MINUT ȘI 34 DE SECUNDE doar pentru sufletul nostru, în cinstea PRUNCULUI IISUS, FIUL LUI DUMNEZEU, trebuie să vină toți ieșenii și neieșenii iubitori de colind.
Ce ar trebui să mai știți?
Petardiștii, purtătorii de obiecte bucătărești sau otomane, poate chiar și cei „afumați” cu lichide ori substanțe în toate formele de agregare, dar și fiarele sălbatice ori cele mușcătoare de omuleți, nu vor primi atestat de COLINDĂTORII PRUNCULUI IISUS, deci pot sta liniștiți acasă și să ne urmărească pe Facebook, că acolo nu-s mascații și câinii colonei, care sigur s-ar lua de ei.
Bineînțeles că vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie, dar vă rog din suflet, luați-i și acasă! Nu de alta, eu am 10233, din care încă vreo 3500 neîmbrăcați, deci șanse mari să vi-i schimb la returnare, iar asta nu mai știu dacă-i de bine sau ba.
Deci, VENIȚI CU COLINDA?
DĂRUIM IUBIRE?

Posted in Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *