2

Partidul ECR organizează conferința internațională privind sustenabilitatea și provocările agricole în orașul sacru al celor trei religii

În perioada 2-5 iunie a.c., Partidul European al Conservatorilor și Reformiștilor (ECR) organizează conferința internațională intitulată „Soluții conservatoare, îndrăznețe și pragmatice la sustenabilitate și provocările agricole” în orașul sacru al celor trei religii ale Cărții: iudaism, creștinism și islam. Evenimentul va avea loc în Israel și va aduna delegați din mai multe țări și partide conservatoare.

Conferința se va concentra pe strategii de gestionare a resurselor de apă, sustenabilitate și tehnologii agricole de înaltă performanță. Israelul va servi ca exemplu de succes în transformarea unui teren gol și deșertic într-o națiune prosperă prin intermediul inovațiilor în gestionarea apei și a metodelor agricole.

Printre vorbitori se numără Adela Mirza- Președintele Partidului Alternativa Dreaptă din România, Ofir Akunis, Ministrul Inovării, Științei și Tehnologiei din Israel, Ariel Bulshtein, Consilier jurnalist Likud Netanyau, și Jorge Buxadé, Vicepreședinte executiv al Partidului ECR și Șeful delegației VOX PE din Spania. Alți vorbitori importanți includ reprezentanți din Italia, Polonia și Croația.

Conferința va oferi oportunități de colaborare la nivel guvernamental și industrial, în scopul dezvoltării și implementării de soluții conservatoare și pragmatice la provocările legate de apă și agricultură. Partidul ECR consideră acest eveniment parte a inițiativei sale „Partidul ECR Culture Weekends” pentru a facilita întâlniri între partidele conservatoare din diferite țări.

Evenimentul va aborda importanța sustenabilității și a conservării resurselor în fața schimbărilor climatice și a provocărilor agricole actuale. Se așteaptă ca participanții să aducă contribuții valoroase și să dezvolte relații de colaborare durabile pentru a face față acestor provocări în mod colectiv.

New CorelDRAW 2020 Graphic

OFIR AKUNIS Ministrul inovării, științei și Tehnologie, Israel

ARIEL BULSHTEIN Consilier jurnalist LIKUD Netanyau

JORGE BUXADÉ Vicepreședinte executiv al Partidului ECR, Șeful delegației VOX, Membru în Parlamentul European, Spania

LUCA CIRIANI Ministrul relațiilor cu Parlamentul, Italia

LUCA DE CARLO Președinte al Comitetului AGRI, italian Parlament

AVI DICHTER Ministrul Agriculturii și Mediului Rural Dezvoltare, Israel

CARLO FIDANZA Membru al Parlamentului European, Italia

ANTONIO GIORDANO Secretar General al Partidului ECR, Deputat în Parlamentul Italiei,

RAZ GRANOT Purtătorul de cuvânt al ministrului israelian Ministerul Agriculturii

LADISLAV ILCIC Membru al Parlamentul European, Croația

HANAN ITZKOVITCH B. Sc, Cum Laude, MBA

PAWEŁ JABŁOŃSKI Secretar de stat la Ministerul Afaceri Externe, Polonia

RAM LISAEY, Șef profesie, Netafim

ADELA MIRZA, Președintele Alternativa Dreapta, România

ANNE-ELISABETH MOUTET Jurnalist, The Spectator

MAAYAN SAMUN Purtător de cuvânt al Knessetului israelian

PHIL WEBSTER Principal, Global Technology & Inovație, Arthur D. Little

KOSMA ZLOWTOSKI Membru al Parlamentului Uniunii Europene, Polonia

 

Posted in Extern.

3 Comments

  1. Niciodata nu aș fi crezut că acest partid este așa bine ancorat în comunitatea internațională a conservatorilor. Felicitări și succes!

  2. Succes, Alternativa Dreaptă! Felicitări liderilor săi, Adela Mîrza, Cristian Cernescu, Traian Rânja, Valetin Licsandru, Daniel Uncu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *