tatarasi

Ieşeni, nu dezarmați!

1000_02Rareori mi-a fost dat să văd nişte comunişti autentici în viață dar având experiența campaniilor electorale și studiind despre această ideologie îmi este uşor să îi recunosc, plus că aceştia, uneori, mai au şi onorabilitatea de a recunoşte apartenența la această ideologie.
Până acum am cunoscut mulți oameni păcăliți de minciuna acestei ideologii şi regretau dar, aseară, în cartierul Tătăraşi am ascultat oameni în etate cu o gândire marxistă şi gnostică, oameni care ar pierde pariul în cazul existenței Lui. Oameni cu adevărat lipsiți de esență.
Partidele clasice sunt formate din armate de oameni care muncesc pentru promovarea lor, fiecare soldat munceşte pentru a prinde un loc în secția de votare care este platit şi pentru a securiza votul Partidului Iubit. Sunt structuri paralele cu secțiile de votare şi se numesc OSV-uri(Organizarea Secțiilor de Votare), verigă ce face parte din lanțul partidului. În municipiul Iaşi sunt în jur de 250 secții de votare iar fiecare OSV al partidelor clasice ar trebui să aibă 3-5 membri iar dintre aceştia pleacă în secția de votare cel mai harnic.
alina dumitriuAcționează prin înşelăciune.
În tot acest timp, rolul soldatului ar fi să iasă în „stradă”, în mica lui comunitate şi să folosească tehnici subversive, să demoralizeze restului cetățenilor şi să promoveze absenteismul la vot pentru ca în final soldatul harnic şi ordonat să meargă la vot iar ceilalți să rămână acasa. Am mai trăit treaba asta în anul 2016 iar rezultatul a fost dezastruos, prezență redusă la vot iar primarii au fost puşi pe funcție cu procente de 8-12% din populația cu drept de vot a comunității.
image-2016-06-6-21058414-41-rezultatele-alegerilor-locale-judete-harta
Ieşeanule, vino alături de noi, semnează şi oferă şansa de a participa la aceste alegeri a unicului partid autentic de dreapta, pro-european şi pro-atlantist, unicului partid românesc care face parte din Partidul European al Conservatorilor şi Reformiştilor.
Posted in Cristian Cernescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *