usl

Partidul Alternativa Dreaptă cheamă partidele ieșene de dreapta să realizeze o alianță politică locală „A TREIA CALE”!

Partidul Alternativa Dreaptă cheamă partidele ieșene de dreapta să realizeze o alianță politică locală „A TREIA CALE”!

Partidul Alternativa Dreaptă, Filiala Iași a aflat, cu profundă îngrijorare despre refacerea, la Iași, a Alianței PNL-PSD, prin cooptarea primarului Mihai Chirica, provenit din PSD, drept candidat la Primăria Iași, din partea PNL, la alegerile locale, din .acest an.
Considerăm că refacerea defunctei alianțe USL, nocive pentru țară, aici la Iași, prin decizia conducerii centrale a PNL, este o mișcare politică rușinoasă, o grea lovitură dată democrației și o palmă pe obrazul ieșenilor!


S-ar părea că fantomele politice Gheorghe Nichita și Relu Fenechiu revin în forță prin discipolii lor Mihai Chirica și Costel Alexe! Ieșenii nu trebuie să permită întoarcerea municipului și Județului Iași la vremurile de tristă amintire, când monstrul politic, USL, a sufocat administrația locală!

Partidul Alternativa Dreaptă cheamă celelalte partide ieșene, care se consideră democratice și autentice de dreapta, să realizeze o alianță locală, în interesul ieșenilor, pentru a promova liste comune și un candidat comun de Primar.
Să ne adunăm împreună, la masa negocierilor și să propunem ieșenilor A TREIA CALE POLITICĂ, ÎN ADMINISTRAȚIE-CALEA DREAPTĂ!
19 februarie 2020Co-Președinte Alternativa Dreaptă
Traian-Neculaie Rânja

Președinte Interimar Alternativa Dreaptă Iași
Cristian Cernescu
Citește și:
Posted in Comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *