Agerpres: ‘FORȚA MOLDOVA’ respinge propunerea neserioasă și ipocrită a PNL Iași și a candidatului său, Marius Bodea!

Partidul Național Liberal are o mare culpă privind situația politică actuală din Municipiul și Județul Iași și din întreaga țară! Să nu uităm că Partidul Național Liberal a cauționat, alături de PSD, cea mai mincinoasă, mai coruptă și mai nocivă alianță politică, care a condus vreodată România și anume USL! Această coaliție a votat Legea 115/2015 a alegerilor locale, o lege nedemocratică și nedreaptă care stabilește alegeri într-un singur tur de scrutin și barează orice tentativă de înnoire a clasei politice!

La Iași, USL, sub conducerea ‘baronilor locali’, Relu Fenechiu, Cristian Adomniței și Gheorghe Nichita, oameni cu grave probleme penale, a lansat sloganul mincinos ‘ USL iubește Iașul’ și au promis, printre alte minciuni electorale:

— Autostrada Iași-Tg. Mureș

— Spitalul Regional de Urgență

— Centru internodal de transport.

Nici una dintre aceste promisiuni nu s-a concretizat iar USL-ul local a fost preocupat doar de o campanie intensă de devalizare a banului public, în urma căreia Primarul și Președintele Consiliului Județean, susținuți de PSD, Gheorghe Nichita respectiv Cristian Adomniței, au fost arestați preventiv și ulterior trimiși în judecată!

În acest moment discipolii politici ai lui Gheorghe Nichita și Relu Fenechiu, Mihai Chirica, respectiv Marius Bodea, simulează o competiție electorală onestă urmând ca după alegeri să refacă USL-ul local. Ambii candidați lansează, în spațiul public, sondaje de intoxicare, care să inoculeze ieșenilor ideea falsă că doar ei doi sunt marii favoriți ai cursei electorale, ocupând pe nedrept scena politică ieșeană!

De accea considerăm propunerea domnului Marius Bodea ipocrită și neserioasă, o adevărată cursă pentru candidații serioși și onești care chiar reprezintă o nouă clasă politică! Pe lângă faptul că PNL nu mai reprezintă dreapta adevărată și ar trebui să-și responsabilitatea greșelilor politice comise anterior adică eventual să-și retragă propriul candidat, propunerea este și tardivă, căci deja buletinele de vot s-au tipărit!

Alianțele politice se fac înainte de campania electorală sau înainte de turul II, care datorită inclusiv votului dat de PNL Legii 115/2015, în Parlament, a fost desființat!

Președinte interimar ‘FORȚA MOLDOVA’

Traian Rânja

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/05/30/comunicat-de-presa-partidul-forta-moldova–17-32-34

Posted in Aparitii media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *