46391917_185591165711842_3481489314632695808_n

Alianţa Dreaptă- discurs Traian Rânja, preşedintele Partidului Forţa Moldova

MOMENT ISTORIC PENTRU ROMÂNIA: „ALTERNATIVA DREAPTĂ”, PRIMUL PROIECT POLITIC CONSERVATOR, AUTENTIC DE DREAPTA! TREI PARTIDE: UCDR, M10 ȘI FORȚA MOLDOVA, ALĂTURI DE DOUĂ PLATFORME POLITICE, ALIANȚA CONSERVATOARE ȘI ALTERNATIVA DREAPTĂ, VOR MERGE ÎMPREUNĂ LA ALEGERI!

ACUM 100 DE ANI A APĂRUT ROMÂNIA NOASTRĂ!

Dar după câțiva ani, în 1924 a apărut și România lor, prin PCR, oficina KGB-istă a bolșevicilor de peste Nistru, care a produs toate trădările și diversiunile bolșevice și antinaționale, începând cu Tatar Bunar, trecând prin marea trădare comunistă de după al doilea război mondial, continuând cu crimele de la revoluție și mineriade, până la represiunea lui Dragnea, din 10 august 2018!

România noastră este România Mare construită cu jertfe de sânge de memorandişti, de Gheorghe Pop de Băseşti de Iuliu Maniu de Ion Mihalache , de Petre Carp sau Lascăr Catargi, de basarabenii Ion Inculeţ, și Pantilimon Halipa , de bucovinenul Iancu Flondor iar România lor este România cominterniştilor a lui Petru Groza, Gheorghiu Dej, Ana Pauker sau a aşa zisului liberal Guţă Tătărăscu, care prin trădare au închinat ţara puterii bolşevice de la Răsărit! România noastră este România celor care au murit pe baricadele Revoluţiei, este România Proclamației de la Timișoara, adevăratul program al Revoluției române, a golanilor din Piața Universităţii, frumoşii nebuni, care acum 30 de ani au luptat pentru libertate şi democraţie, valori maculate astăzi, este România lui Ion Raţiu şi Corneliu Coposu iar România lor este România mineriadelor, este România lui Iliescu, Năstase şi Voiculescu, România lui Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu, este România minciunii şi manipulării securiste, a diversiunilor executate,conform manualelor KGB! România noastră este România cinstei, dreptății, valorii, meritocraţiei şi integrităţii academice iar România lor este România corupției, imposturii şi minciunii, a repetenţilor , plagiatorilor şi analfabeţilor adică România lui Ponta şi Udrea a lui Antonescu, Dragnea și Tăriceanu a lui Dăncilă,Vanghelie și Grappini !

Cândva, în România noastră, se spunea: AI CARTE, AI PARTE! În România lor se spune: AI CARTE, DĂ-TE DE O PARTE ȘI FĂ LOC UNUI PSD-ist!

România noastră este România oamenilor cinstiţi, care îşi clădesc în mod onest cariera şi trăiesc din muncă cinstită iar România lor este România infractorilor, adică este România lui Năstase, lui DRAGNEA sau Voiculescu, a socialiștilor „de caviar”, care plâng pe umărul celor mulți și săraci dar trăiesc la polul opus, cu cei puțini și bogați! De aceeea aici se potrivește butada unui politician francez, de dreapta, „Socialiștii îi iubesc atît de mult pe cei săraci, încât încearcă să producă cât mai mulți”! Dar și gluma marelui președinte american; Ronald Reagan, un conservator veritabil care obișnuia să spună că ”Socialismul ar putea funcționa, doar în două locuri: în rai, unde nu este nevoie de el și în iad, unde există deja”!

În ultimii ani trecutul neasumat şi crimele nepedpsite au condus la răsturnarea valorilor şi la macularea prin propagandă mincinoasă a adevăratelor modele ale acestei naţiuni!

De ce un proiect politic conservator?

În peisajul politic românesc, este nevoie, ca de aer, de un partid conservator, autentic de dreapta şi acesta va apărea în acest an prin alianţe politice şi fuziuni ale unor partide mici dar cu principii sănătoase, care nu au participat la jaful generalizat al ţării! Aceste mici pârâiașe conservatoare, adunate astăzi, în jurul unor valori comune, au toate șansele să se transforme într-un fluviu uriaș, care să mature rămășițele comunismului, din România! Oricât ar părea de ciudat, la ora actuală, primele trei partide românești sunt de stânga! Avem o stângă comunistă şi mafiotă, reprezentată de PSD, o stângă neomarxistă, reprezentată de USR, care promovează valori străine neamului românesc dar și o stângă mascată în PNL, care se afișează partid de dreapta dar propune numai măsuri de stânga, cum ar fi, Legea dării în plată, Legea conversiei datoriilor bancare, Legea cotelor de gen, Legea plafonării dobânzilor sau Legea celui de-al 13-lea și al 14-lea salariu, în mediul privat, o intruziune inadmisibilă a statului, în relația dintre angajat și patron, etc.! În plus, PNL s-a compromis grav printr-o mezalianță politică mizerabilă cu PSD, între 2011-2014 și a pierdut și ultima urmă de onorabilitate, de pe blazonul Brătienilor! Fuziunea PNL-PDL s-a dovedit un mare eșec arătând, încă odată, că în politică lucrurile sunt mai complexe ca în matematică adică 2+2 nu fac întotdeauna 4 ci pot să facă 5 într-o fuziune reușită dar și 3 în una nereușită !

Agenda LGBT, anti-creştinismul, emigraţia, „neo-marxismul”, „corectitudinea politică” sunt singurele valori, care contează pentru USR! Şi colac peste pupăză şi noul şi mult aşteptatul partid al lui Cioloş, Mişcarea România Împreună, este tot de stânga și la fel ca USL se complace în promiscuitate doctrinară sperând să pescuiască voturi din partea dreaptă a spectrului politic şi aşa suficient de fragmentat! Aceste partide USR şi MRÎ ridică ipocrizia la rang de virtute adică semnalizează dreapta dar o iau voios spre stânga susţinînd emigraţia musulmană, Agenda LGBT, cotele de gen, educația de gen pentru părinți și copii, „corectitudinea politică” şi alte bazagonii neo-marxiste, cuprinse în Raportul Estrela și/sau Convenția de la Istanbull ratificată hoțește de ParlamentulRomâniei!

A apărut diversiune a securistă: PSD-PARTID CONSERVATOR!

Eu nu consider PSD un partid conservator ci un partid bolşevic, mafiot și ipocrit care a confiscat valorile conservatoare creștinism, patrie, familie tocmai datorită ambiguităţii doctrinare a celorlalte partide! Tocmai aici trebuie loviţi, PSD-iştii, căci sunt extrem de ipocriţi: În ţară, spun că susţin valori conservatoare iar europarlamentarii lor susţin, la Bruxeles, toate aberaţiile agendei LGBT!

Dăncila e prezentată drept o persoana religioasa, foarte, foarte, credincioasa, exact ceea ce avem cu toţii nevoie. Vreau doar sa scot cateva puncte din Raportul Estrela, pe care mandra romanca verde si credincioasa, Dancilă, l-a votat in PE: liberalizarea totala a avortului; avort si contraceptie gratuite pentru adolescenti, fara obligativitatea anuntarii parintilor; legalizarea reproducerii asistate pentru lesbiene; permiterea avortului si a serviciilor conexe in clinicile si spitalele administrate de culte religioase; avortul si contraceptia, precum si operațiile de schimbare de sex, trebuie asigurate din bani publici.

Vreţi să scăpăm de PSD? Asta trebuie spus votantilor lor: ce a facut doamna premier, chiar dacă unora le convine de minune. Şi femeie, şi de acord cu Estrela, mai rar aşa noroc pe capul progresiştilor români.

VREȚI SĂ TRĂIȚI ÎN ROMÂNIA LOR? Dacă nu, atunci veniți  alături de noi să reconstruim România noastră!

București, 15 noiembrie, 2018

Traian Rânja, Președinte interimar Forța Moldova

 

Citiţi şi:

Comunicat de presă http://www.fortamoldova.ro/traian-ranja/comunicat-de-presa

Manifestul Alternativa Dreaptă  http://alternativadreapta.ro/manifest/

Posted in Traian Ranja and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *