203963408_10217323770590321_5827511356269464566_n

Guvernul ipocrit al Noii Stângi și noneducația sexuala

Motivul principal al fenomenului maternității adolescentine și, vai, chiar infantile este pauperizarea. Iar acest flagel nu se rezolvă cu „educație sexuală în scoli” și cu atât mai puțin cu „educație sexuală de sorginte LGBTQ+”.
Pe lângă această realitate revoltătoare, nerezolvata de nici un guvern postdecembrist, din motive de incompetență crasă în domeniul economic, incompetență dublată de abordări sistemice asistentialiste de extracție stangista, falimentare, s-a suprapus cu impact devastator, dezinteresul! Dezinteresul motivat politic, electoralist, corupția endemica, baronizarea PSD-ista a teritoriilor dominate politic și servitutile impuse astfel populației aferente.
Extrem de rarele excepții locale, datorate câtorva primari destoinici, dedicați bunăstării comunității , nu au făcut decât să întărească regula.
Pe acest tablou economic precar, creator de abandon școlar și dezorientare, s-a adăugat și destrămarea de facto a relației copil-părinte, pe fondul plecării la muncă în străinătate a părinților care au lăsat în urmă sute de mii de copii debusolați și mutilați psiho-afectiv. Cauzele sunt, evident, tot economice.
O realitate socio-economica, producătoare de efecte socio-morale toxice, nu poate fi vreodată vindecată cu artefacte ideologice imorale și fără obiect real.
Încercarea obsesiva și permanentă de ideologizare a învățământului în context neomarxist, fluid sexual, deconstructivist societal, corect politic, a reușit să producă mai deunazi, o salutara reacție benefică și atât de așteptată a BOR, în speța „educației sexuale”. O analiză extrem de corectă a stării de fapt pe care trinomul USR/PLUS – PNL – UDMR o implementează în societatea românească.
După dezastrul de rit mafiot, naționalist, comunistoid, pesedist, ne delectam acum cu distopia neomarxista, demolatoare societal, cutumiar, relațional-uman, moral, păstorita de USR-PLUS/PNL.
De remarcat că de-a lungul timpului, eternul UDMR, veritabila damă de consumație a politicii autohtone, a achiesat firesc – așa cum îi stă bine unei dame de consumație… – și la grupul politic organizat, cu vocație infracțională, neocomunist și la retorica și acțiunea politică a presupusei opoziții de Dreapta, cât și la actualii corecți politici, altoiți cu o boare de social-liberalism muribund.
Rezolvarea problemelor pe care în mod ipocrit și ineficient încearcă să le rezolve „educația sexuala” în școli, nu se va produce de fapt decât prin creșterea robustă a nivelului de trai al cetățeanului, care va, produce accesul facil la învățământ privat și de stat, care va produce reunificarea familiilor destrămate, care va readuce în narațiunea cotidiană valoarea, căldura și siguranța familiei naturale, care va reduce dramatic dramele sociale de care aminteam la începutul acestei încercări de deslușire neexhaustiva, evident, a adevărului din spatele unei realități inacceptabile, cu care copilele și adolescentele acestei țări se confruntă.
Și, pentru că mainstream media nu scoate nici măcar o șoaptă, îndrăznesc doar să reamintesc următorul adevăr : un model de parteneriat Familie – Biserică – Școală, reprezentat de Proiectul „Alege Școala”, care a ajuns la cea de-a zecea etapă pe parcursul a două programe operaționale (Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – POSDRU și Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 – POCU), valoarea totală a finanțării fiind de aproximativ 20 de milioane de euro și în cadrul căruia au fost integrați în mod direct 33.000 de elevi și în mod indirect, încă 30.000.
În răstimpul în care BOR (cu toate bunele și mai puțin bunele ei!) se implică, așadar, activ în problema reconversiei educative, afective și moral-creștine a copiilor și adolescenților, onor Guvernul și ONG-urile de resort corect politic se ocupă la fel de activ cu implementarea în viața educativă a copiilor a necesității, printre altele, a masturbării începând cu vârsta de 4 ani, conform Ghidului OMS în materie.
Întru eradicarea violurilor și a sarcinilor infantile și adolescentine, probabil.
Posted in Daniel Uncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *