polonia

Nici nazism, nici comunism dar nici neo-marxism!

Întotdeauna extremele se ating! Nazismul şi comunismul, cele două ideologii bolnave şi criminale, ale secolulului XX s-au întreţinut şi s-au potenţat reciproc!
Nazismul este tot o doctrină comunistă, fiindcă se bazează pe opresiunea statului asupra persoanei, ale cărei drepturi şi libertăţi sunt grav încălcate! Lagărele naziste au avut drept model gulagurile sovietice iar SS-iştii au fost instruiţi aici! În 1939 cele două ideologii criminale, nazismul şi fascismul, adică „Ciuma Roşie” şi „Ciuma Brun㔺i-au dat mâna ocupând Polonia şi dezmenbrând România! După război cei mai fanatici comunişti au fost legionarii, în frunte cu Constantin Ţurcanu care, mână în mână cu Securitatea, a fost (co)autorul „experimentului Piteşti”!
După 1945, mulţi legionari n-au avut nici o problemă să devină activişti zeloşi ai PCR sau cozi de topor ale Securităţii! Dacă citeşti despre înfiorătorul “Experiment Piteşti”, executat de Securitate, după modele comuniste ruseşti şi chineze dar în pus în practică cu o serie de foşti legionari, în frunte cu Constantin Ţurcanu, pur şi simplu te înfiori!
Naziştii au fost un partid de stânga! Control total din partea statului, asupra cetăţeanului, suprimarea drepturilor şi libertăţilor, ateism sau afilierea la culte păgâne, anticreştinism şi antisemitism, cenzura şi controlul total al informaţiei interzicerea autorilor şi arderea cărţilor lor în pieţe etc. violenţă fizică şi verbală împotriva celor de altă părere! Toate acestea se regăsesc în arsenalul stângii occidentale, care demolează statui, interzice autori clasici, în şcoli şi universităţi şi cenzurează internetul, spaţiul libertăţii totale! Fără discuţie, că nişte ticăloşi care atacă un convoi de comemorare a unei crime islamiste sunt comunişti dar şi nazişti, în acelaşi timp chiar dacă derbedeii, care terorizează Occidentul îşi zic „Antifa” (antifascişti)! De altfel, a spus-o şi Winston Churchill: „Noii fascişti se vor numi anti-fascişti”! Singura diferenţă: comuniştii au fost mai „productivi”: peste 100 de milioane de victime!
Nazismul populist și anticreștin a fost o doctrină socialistă și nicidecum de extrema dreaptă după cum Marine le Pen, feministă bisexuală, divorțată de două ori și după toate probabilitățile atee, cu un program politic etatist și asistențial, florus și antioccidental, asemănător celui al lui Melanchon, nu are nici o legătură cu extrema dreaptă ci mai degrabă cu extrema stăngă!
„Ca socialisti, noi suntem impotriva evreilor, pentru ca vedem in evrei intruparea capitalismului si proasta folosire a bunurilor natiunii” – Joseph Goebbels
„Noi suntem socialisti, noi suntem inamicii sistemului capitalist de astazi, care ii exploteaza pe cei slabi din punct de vedere economic, cu salarii nedrepte, cu evaluarea sa indecenta a valorii fiintei umane in functie de bogatia sa si de ceea ce poseda, in locul responsabilitatii si performantelor sale si, din cauza asta, suntem hotarati sa distrugem cu orice pret acest sistem” – Adolf Hitler, 1 mai 1927
„Daca, intr-un final, ar trebui sa aleg intre bolsevism si capitalism, m-as simti mult mai bine daca as alege bolsevismul, decat sa traiesc ca sclav vesnic al sistemului capitalist.” – Joseph Goebbels” De aceea îi iubesc pe polonezi, un popor mândru, care a luptat, cu arma în mână, împotriva acestor ideologii criminale iar acum resping neo-marxismul, multiculturalismul şi corectitudinea politică, noile maladii “progresiste” occidentale!
Această poză este de la un miting de 60 000 de oameni, organizat anul trecut, de Ziua Independenţei Poloniei!
Presa mincinoasă neo-marxistă a declarat acest miting drept fascist!
QUOD ERAT DEMONSTRANDUM!
Posted in Traian Ranja.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *