12325908_468111636713282_1606983757_o

Discursul domnului Traian Rânja, președinte interimar „Forța Moldova, la lansarea partidului

Dragi prieteni, membri şi simpatizanți ai Partidului FORȚA MOLDOVA,

12325908_468111636713282_1606983757_oPe 11 martie, acum 26 de ani, prietenul şi colegul meu de partid şi Parlament, George Șerban, Dumnezeu să-l odihnească, lansa un adevărat program al Revoluției Române, Proclamația de la Timișoara! Dacă punctual 8 de la Timișoara ar fi fost aplicat, în România, dacă Legea lustrației sau Legea ”George Șerban”, printre ai cărei semnatari am avut avut cinstea de a mă număra, nu ar fi fost respinsă de un Parlament retrograd, dominat de forțe neocomuniste, alta ar fi fost situația acestei țări, astăzi!

 

1530577_211307499075532_1907468246_n

Pe 18 martie, acum 26 de ani, în fața unei adunări de 5000 de oameni se lansa, la Iași, o declarație de acceptare a ”Proclamației de la Timișoara”! ”Et in Arcadia ego”! Și eu am fost acolo! Este o datorie de onoare să construim un arc peste timp iar după 26 de ani să lansăm, acum, la Tg. Neamț, o nouă speranță politică pentru România, o nouă speranță pentru Moldova, o nouă speranță pentru localitate ta, „FORȚA MOLDOVA”, proiectul NOSTRU politic! Mai mult ca oricând, după minunea produsă de tinerii din stradă și de diaspora, veniți valuri-valuri, la vot, în 16 noiembrie 2014, după ieșirea în stradă a sutelor de mii de oameni, după tragedia de la CO0LECTIV, în noiembrie 2015 o schimbare de paradigmă politică este necesară și mai ales este posibilă!

În aceşti 25 de ani trecutul neasumat şi crimele nepedpsite au condus la răsturnarea valorilor şi la macularea prin propagandă mincinoasă a adevăratelor modele ale acestei naţiuni! A apărut România lor, diferită de România înaintaşilor noştri, care s-au jertfit pentru această ţară, diferită de România noastră, a apărut Moldova lor și Moldova noastră!

 

ion-ratiu-citat1România noastră este România Mare construită cu jertfe de sânge de memorandişti, de Gheorghe Pop de Băseşti de Iuliu Maniu de Ion Mihalache , de Petre Carp sau Lascăr Catargi, de Ion Inculeţ, sau Ionel Brătianu iar România lor este România cominterniştilor a lui Petru Groza, Gheorghiu Dej, Anei Pauker sau a aşa zisului liberal Guţă Tătărăscu, care prin trădare au închinat ţara puterii bolşevice de la Răsărit! România noastră este România celor care au murit pe baricadele Revoluţiei, este România Proclamației de la Timișoara, adevăratul program al Revoluției române, a golanilor din Piața Universităţii, frumoşii nebuni, care acum 25 de ani au luptat pentru lbertate şi democraţie, România lui Ion Raţiu şi Corneliu Coposu iar România lor este România mineriadelor, este România lui Iliescu, Năstase şi Voiculescu, este România minciunii şi manipulării securiste! România noastră este România cinstei, dreptății, valorii, meritocraţiei şi integrităţii academice iar România lor este România corupției, imposturii şi minciunii, a repetenţilor , plagiatorilor şi analfabeţilor adică România lui Ponta şi Udrea a lui Antonescu, Dragnea și Tăriceanu a lui Vanghelie, Grappini şi Becali!

România noastră este România oamenilor cinstiţi,care îşi clădesc în mod onest cariera şi trăiesc din muncă cinstită iar România lor este România infractorilor, adică este România lui Năstase, lui Fenechiu sau Voiculescu, a socialiștilor „de caviar”, care plâng pe umărul celor mulți și săraci dar trăiesc la polul opus, cu cei puțini și bogați! Baronul local Nichita, care-și câștiga mandatele cu pungi UFO (Ulei Făină, Orez), cu sarmale de Sfînta Parasheva, cu fasole și cîrnați , de Ziua Națională și cu mici și bere de 1 Mai, nu putea să folosească un apartament mai ieftin de 6000 de euro pe noapte, pe Coasta de Azur, unde se distra cu amanta și nu prefera se spune apartamentul lui Geoprge Clooney! De aceeea aici se potrivește butada unui politician francez, de dreapta, „Socialiștii îi iubesc atît de mult pe cei săraci, încât încearcă să producă cât mai mulți”! Dar și gluma marelui președinte american; Ronald Reagan, un conservator veritabil care obișnuia să spună că ”Socialismul ar putea funcționa, doar în două locuri: în rai, unde nu este nevoie de el și în iad, unde există deja”!

12630874_1211358198877897_1642727044_o

 

Lansare Partidul Forta Moldova 13

 

Moldova noastră este Moldova Maritului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, lăngă a cărui cetate lansăm astăzi „FORȚA MOLDOVA” este Moldova lui Eminescu și Creangă, este Moldova lui Iorga, Enescu și Luchian!

img_2333

 

 

 

 

Moldova lor este Moldova corupților a lui Gheorghe Nichita a lui Relu Fenechiu, de la Iași, a lui Pinalti de la Piatra Neamt, a Țurcanilor de la Botoșani, a Hrebenciucilor și Iacobovilor, din mafia băcăoană și a altor lighioane penale! Vă mai aduceți aminte de afacerea retrocedărilor ilegale de păduri, clocită de infractorul , Viorel Hrebenciuc, de la Bacău cînd cei trei haiduci PSD-iști, Ilie Sârbu, primul socru al țării Viorel Hrebenciuc și Ion Adam care au păgubit țara cu vreo 300 de milioane de euro obținând retrocedarea ilegală a 43 000 de ha de pădure, cu faună și arboret, cu tot? Vă dați seama cam cât poate să fure PSD-ul? Îți fură județul cu totul! Dacă rămâneau la conducere, județ cu județ ar fi dispărut, de pe harta Moldovei!

În care Românie vreţi să trăiţi? În care Moldovă vreți să trăiți? Vreți în România lor, vreți în Moldova lor? Dacă nu, veniți în FORȚA MOLDOVA!

De aceea Partidul FORTA MOLDOVA, un partid nou, un partid curat vă cheamă alături de noi!

12528354_1203137486366635_2094781474_o

 

 

Moldova Marelui Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, Moldova lui Eminescu și Creangă, Moldova lui Iorga, Enescu și Luchian merită mai mult decât actuala stare de sărăcie și subdezvoltare;

 

 

mihai-eminescu-550x320

Dacă şi tu crezi că Moldova nu este reprezentată corespunzător în Parlament și în Guvern;
Dacă dorești ca Moldova să fie conectată printr-o autostradă, care să traverseze Carpații, la civilizația și prosperitatea occidentală;
Atunci este timpul să te implici!

 

12509922_1203137393033311_1721120741_o

Vino alături de noi și înscrie-te în Forța Moldova, care a apărut ca să te reprezinte!
căci, dacă te preocupă aceste probleme, tu poți reprezenta Forța Moldova, în localitatea ta! Alegerile locale bat la ușă! mplică-te în strângerea de semnături, care să ne permită PARTICIPAREA, LA ALEGERI, ÎN LOCALITATEA TA!

 

Vei spune că suntem puțini! Nu contează numărul, contează determinarea! Cei puțini dar hotărâți au schimbat, de multe ori istori! Ei au datoria să ia steagul luptei și să meargă în frunte! Baricada, de la Inter, a fost menținută printre gloanțe, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989 de doar 20-30 de oameni, iar menținerea ei, cu orice preț, a făcut posibilă victoria Revoluției Române! În vara lui 2015 doar câțiva, în mare parte dintre cei de față, uneori doi dar niciodată mai mulți de zece, au mărșăluit zilnic în Iași, pe pietonalul din fața Primăriei cerând demisia lui Ponta, sub deviza „PREMIER PENAL, MERGI LA TRIBUNAL”! Marile manifestații, de la Iași, din noiembrie 2015, care au urmat tragediei de la COLECTIV au început, spontan tot cu câțiva oameni, care ne-am anunțat pe rețelele sociale! Noi am fost acolo și când eram 100, pe 2 noiembrie, cănd a început totul și când eram 10 000 pe 6, 7 și 8 noiembrie dar am fost acolo și când am rămas doar vreo patru pe 16 noiembrie! Programul nostru politic, pe care-l puteți consulta pe pagina noastră web, s-a născut în stradă la acele mari manifestații, care au dus la căderea Guvernului corupt și incompetent al lui Victor Ponta și au oferit o nouă speranță țării! De aceea vă repet un citat inspirat din „Sfânta Scriptură:

„Nu te teme turmă mică”!

 

NOIEMBRIE-2015-1Începem luna martie sub auspicii bune! Un nou partid, un partid cu principii și valori sănătoase, fără infractori și baroni locali este pe cale să se nască!

SE POATE! TREBUIE SĂ NE LUĂM ŢARA ÎNAPOI! TREBUIE SĂ NE LUĂM MOLDOVA ÎNAPOI, SĂ NE LUĂM IAŞUL ÎNAPOI!

 

 

VINO ALĂTURI DE NOI ȘI LUPTĂ ȚI ELIBEREAZĂ-ȚI LOCALITATEA, ELIBEREAZĂ-ȚI JUDEȚUL, ELIBEREAZĂ-ȚI ȚARA, DE ARMATA ROȘIE PSD-istă!

20 martie 2016, Târgu Neamț

Posted in Doctrină, Traian Ranja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *