copertagrup6

COMUNICAT DE PRESĂ: Alternativa Dreaptă cere autori

Partidul Forța Moldova își asumă poziția exprimată de Platforma politică, „Alternativa Dreaptă”, din care face parte în calitate de membru fondator, privind „Pactul Global pentru Migrație”!

COMUNICAT DE PRESĂ ALTERNATIVA DREAPTĂ

Alternativa Dreaptă solicită autorităților române, Ministerului de Externe al României și Parlamentului României să respingă în mod categoric semnarea și ratificarea Pactului Global pentru Migrație, care urmează să fie parafat pe 10-11 decembrie 2018, în cadrul reuniunii ONU de la Marrakesh (Maroc).

Ca exponenți ai politicii conservatoare, politică ce apără fără echivoc suveranitatea națională, ne afirmăm clar și răspicat opoziția față de migrația necontrolată, care în Occident a devenit o adevărată invazie. Semnarea acestui Pact ar fi echivalentă cu încălcarea Constituției României care prevede că: „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine” (Art. 3, al. 4).
Definirea unui drept al migratorului față de statul unde migrează este împotriva formei de stat național și constituie o încălcare a suveranității.
Suntem alături de alte state central și est europene care au refuzat ratificarea acestui pact: Bulgaria, Polonia, Austria, Ungaria și, nu în ultimul rând, alături de cel mai important partener strategic al nostru – Statele Unite, care au anunțat că nu vor adera la acest Pact, încă de anul trecut.

„Alternativa Dreaptă reprezinta proiectul politic de coagulare a Dreptei conservatoare, creştin-democrată şi clasic liberală, inițiat şi susținut de UCDR, Partidul M10, Partidul Forța Moldova, Alianța Conservatoare și Alternativa Dreaptă”

Posted in Comunicate, Cristian Cernescu, Traian Ranja.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *