WhatsApp Image 2023-06-30 at 22.49.33

Sondajul Podul.ro arată că Alternativa Dreaptă conduce în preferințele votanților cu 37%, urmată de USR cu 31%

WhatsApp Image 2023-06-30 at 22.49.33Rezultatele unui recent sondaj lansat pe Facebook de către publicația Podul.ro au dezvăluit preferințele electoratului înaintea alegerilor iminente.

Potrivit sondajului, Alternativa Dreaptă se situează în fruntea clasamentului cu 37% din preferințele votanților, în timp ce USR se apropie de aproape cu 31%. Rezultatele sondajului au oferit o perspectivă asupra trendurilor politice din România și așteptările cetățenilor în privința partidelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PODUAlternativa Dreaptă obține 37% – Un semnal puternic de susținere
Potrivit sondajului, Alternativa Dreaptă se bucură de o poziție dominantă în preferințele votanților, acumulând 37% din totalul acestora. Rezultatul indică o susținere semnificativă pentru acest partid, ceea ce sugerează că platforma politică și mesajele sale au resonat în rândul cetățenilor. Succesul Alternativii Drepte poate fi atribuit, în parte, unor politici coerente și unui discurs focalizat pe prioritățile actuale ale societății românești.

USR în următoarele preferințe cu 31%
Partidul Uniunea Salvați România (USR) ocupă locul secund în sondajul Podul.ro, acumulând 31% din preferințele votanților. Chiar dacă se află în spatele Alternativa Dreaptă, USR continuă să atragă un număr semnificativ de susținători, confirmând astfel importanța sa în peisajul politic românesc. Rezultatul este o recunoaștere a eforturilor partidului de a promova transparența, lupta împotriva corupției și reformele structurale în instituțiile statului.

AUR și Sos România obțin scoruri modeste.
Conform sondajului, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) se clasează pe locul al treilea, cu 9% din preferințele votanților. AUR a reușit să atragă un segment de susținători datorită unor poziții politice conservatoare și unui discurs centrat pe valorile naționale și tradiție

Posted in Național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *