403707540_884423029705161_291756254232618990_n

Lansare platformă electorală Alternativa Dreaptă- Valentin Licxandru: BANII TĂI SUNT ÎN PERICOL!

20231119_133150Ne confruntăm cu foarte multe probleme economice, iar mulți dintre noi încă nu înțelegem amploarea acestora. Veniturile noastre, securitatea noastră financiară, prosperitatea familiilor noastre sunt amenințate!

Criza economică a sărăcit clasa de mijloc și a pus capăt oricărei posibilități de progres material pentru români. Scăderea puterii de cumpărare împiedică familiile să-și sporească economiile. Inflația ne devorează veniturile, iar majoritatea locurilor de muncă sunt prost plătite.

Politicile guvernanților din domeniul energiei ne-au condamnat la sărăcie. Sunt miliarde de euro care astăzi sunt irosite pe agenții inutile, mașini oficiale, personal ineficient sau subvenții pentru partidele politice. Toate aceste resurse ar trebui folosite pentru a reduce povara fiscală. Soluția nu este să dăm mai mulți bani statului, ci să lăsăm mai mulți bani cetățenilor, pentru a avea familii cu economii sănătoase, servicii de calitate și locuri de muncă stabile și bine plătite.

În timp ce interesele baronilor locali decid politicile publice, economia națională se prăbușește. Politicienii socialiști de la putere au inventat „capitalismul de cumetrie”, fiind preocupați numai de propriile lor interese.

Zeci de mii de români care se află în căutarea unui trai decent aleg să plece anual în străinătate, deseori cu prețul separării de familii, în timp ce firmele din România sunt nevoite să angajeze muncitori sosiți de pe alte continente. Pe lângă înrobirea economică totală, România riscă să își piardă identitatea și cultura.

Avem nevoie de o economie reală pusă în slujba familiilor și a comunităților locale, pentru a putea oferi cetățenilor oricărei localități din România serviciile esențiale de care au nevoie.

Bătrânii noștri au fost șantajați cu pensiile lor în scopuri partizane, puterea jucându-se cu mijloacele de trai ale multor familii. Este absolut necesar să se asigure sustenabilitatea sistemului de pensii prin reducerea acelor cheltuieli care sunt o sursă de risipă și inegalitate.

Este esențial să se promoveze echilibrul dintre viața profesională și cea privată și să se implementeze reduceri de impozite, atât pentru persoanele care desfășoară activități independente, cât și pentru părinții care decid să se dedice exclusiv îngrijirii și educării copiilor lor.

Tinerilor noștri li s-au dat trei variante din partea statului: șomaj, salarii derizorii suprataxate sau emigrarea în alte țări. Numai în ultimul an, 20.000 dintre ei au ales această din urmă variantă! Este esențial să punem capăt taxelor excesive pe muncă și să limităm puterea birocrației, factori care ne distrug prosperitatea și viitorul.

Într-o situație ca aceasta, Alternativa Dreaptă pledează pentru o economie preocupată de protejarea buzunarelor românilor și ajutarea cetățenilor pentru a trece peste aceste obstacole.

În timp ce românii bat recorduri în ceea ce privește gradul de sărăcie, guvernul își propune să bată recorduri în majorarea taxelor, arătând astfel că bunăstarea politicienilor primează în fața situației precare în care se află majoritatea cetățenilor. Alternativa Dreaptă se angajează să facă presiuni pentru reducerea drastic taxele și impozitele. Aceasta scădere se va face pe seama reducerii radicale a cheltuielilor bugetare neproductive, care nu au ca rezultat îmbunătățirea calității vieții, începând cu reforma administrativă, eliminarea sporurilor speciale nejustificate și eliminarea subvențiilor acordate partidelor politice.

Nu există „banii statului”. Există banii cetățenilor, adică banii celor care își plătesc impozitele. Românii merită să cunoască destinația impozitelor plătite.

De asemenea, reglementările în ceea ce privește reducerea emisiilor de dioxid de carbon sunt neproductive, distrug industria energetică și sărăcesc populația. Taxele ecologice sunt doar un instrument de colectare de fonduri suplimentare pentru bunăstarea birocraților. Legile climatice ne împiedică să ne exploatăm propriile resurse, împovărându-ne industria și condamnându-ne la dependența energetică.

Alternativa Dreaptă pledează pentru revenirea la o economie centrată pe nevoile cetățenilor, nu pe interesele personale ale baronilor locali. Situația actuală foarte dificilă ne impune să implementăm cu prioritate proiectele de reducere a risipei banului public, care să ajute familiile românilor să trăiască decent.

Nu mai putem sta pe margine și să privim ce se petrece! Împreună putem să îi tragem la răspundere pe cei care risipesc banii cetățenilor. Trebuie să ne apărăm veniturile și să aducem schimbarea pe care o dorim cu adevărat. Împreună putem avea o voce puternică, iar viitorul nostru depinde de acțiunile noastre.

AI GRIJĂ DE BANII TĂI! NIMENI ALTCINEVA NU ARE!

Posted in Național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *