Consilierul local Silviu Apostol semnează o petiție pentru oprirea manifestărilor Pride din municipiul Iași

Cristian Cernescu, președintele Alternativa Dreapta Iași, inițiază petiția, iar dl Silviu Apostol îi susține demersul.

Iași, 10 iunie 2023 – Consilierul local Silviu Apostol a semnat o petiție inițiată de Cristian Cernescu, președintele Alternativa Dreapta Iași, prin care se solicită oprirea manifestărilor Pride din municipiul Iași, care vor culmina cu un marș programat pe traseul Universitatea „Al. I. Cuza” – Palatul Culturii pe data de 11 iunie 2023.

Dl Silviu Apostol, în semnarea petiției, susține demersul lui Cristian Cernea, exprimându-și dezacordul față de organizarea acestor manifestări. El consideră că astfel de evenimente nu sunt în concordanță cu valorile și tradițiile municipiului Iași și pot provoca tensiuni și dezbinare în comunitate.

Petiția, care a strâns un număr rezonabil de susținători, subliniază îngrijorările privind impactul social și cultural al manifestărilor Pride, precum și opoziția față de promovarea deschisă a diversității de gen și orientării sexuale. Semnatarii petiției susțin că acest tip de evenimente ar putea afecta valorile și tradițiile locale, făcând apel la autorități să intervină și să oprească desfășurarea marșului programat.

Contactat pentru un comentariu, dl Silviu Apostol a afirmat că semnarea petiției este în conformitate cu valorile sale și că reprezintă opiniile unui segment semnificativ al comunității din Iași. El a adăugat că își dorește ca municipiul să rămână un loc în care valorile tradiționale sunt păstrate și respectate.

Comentariul său lăsat în urma semnării petiției fiind:

Îmi doresc o Românie curată !

Posted in Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *