vot senat

Cei 5 senatori ieșeni merită „felicitați!”

Cei 5 senatori ieșeni merită „felicitați!” pentru votul dat în Senatul României privind Inițiativa legislativă L161/2023- Copilărie fără pornografie.
S-au lăudat în timpul campanie că ne vor oferi „Siguranța Unui Trai Mai Bun”, „O Românie Educată” și chiar o „Românie fără hoție” iar la începutul mandatului au jurat cu mâna pe Biblie și pe Constituție, unii chiar s-au luptat cu jandarmii pentru ca oamenii să aibă acces la Biserică, au jurat credință României și românilor, au împărțit biblii și își fac poze în fața bisericilor dar cu toate acestea când veni vorba de a normaliza/legifera și proteja inocența minorilor de propaganda sexuală impusă de noul model de comunism, senatorii ieșeni fie au absentat(deși sunt plătiți pentru a ne reprezenta), fie au votat pentru respingerea unui proiect care a adunat cel puțin 42.000 semnături din regiunea Moldovei.
Dublul limbaj, una spun și alta fac, tipic socialiștilor vechi ori noi, denotă faptul că acești politicieni slujesc intereselor proprii.
Cum vor ei binele cetății, binele comunității din care fac parte, când tocmai ei, cei trimiși să facă legi pentru noi legiferează impotriva noastră iar mai nou împotriva celor mici și neajutorați?
Felicitări domnilor Senatori, acum frăția voastră curcubeu se vede mai bine iar nouă ne rămâne speranța că în Camera Deputaților- cameră decizională, lucrurile vor sta altfel!
Posted in Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *