giorgia32

Prim-miniștrii Partidului ECR Meloni, Morawiecki și Fiala s-au reunit la Bruxelles pentru o reuniune extraordinară a Consiliului.

Prim-miniștrii Partidului ECR Meloni, Morawiecki și Fiala s-au reunit la Bruxelles pentru o reuniune extraordinară a Consiliului.

Potrivit unui articol de pe siteul conservatorilor si reformiștilor europeni- ecrparty.eu se precizează că, Președintele ECR Party și Premierul Italiei- Giorgia Meloni a avut o înâlnire cu Premierul polonez Mateusz Morawiecki și Premierul ceh Petr Fiala  privind spijinul față de Ucraina.

Înaintea reuniunii extraordinare a Consiliului European de astăzi, 9 februarie și în prezența președintelui Zelenski la Bruxelles, a prim-ministrului italian și a președintelui Partidului ECR, Giorgia Meloni, a prim-ministrului polonez Mateusz Morawiecki și a prim-ministrului ceh Petr Fiala s-au întâlnit pentru a defini poziții comune cu privire la o serie de aspecte referitoare la criza actuală. Sprijinul ferm al Partidului ECR pentru Ucraina a fost reafirmat, conservatorii europeni consolidându-și angajamentul față de această țară. Cu multe întrebări critice în joc cu privire la agresiunea rusă în curs de desfășurare în Ucraina, energia și costul vieții crizei, liderii Partidului ECR au reacționat cu pragmatism și elaborare proactivă a politicilor.

Posted in Extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *