Pagina in constructie

CANDIDATI:

PRIMAR:

Cristian CernescuCristian Cernescu– Municipiul Iaşi, Judeţul Iaşi

Este de profesie economist, cu experienta in urmatoarele domenii: asigurari, imobiliare, retail, agricultura şi construcţii. Este absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor specializarea Relaţii Economice Internaţionale şi Master Management Comercial din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iaşi.

Are vârsta de 32 ani, este căsătorit şi are o fetiţă în vârstă de 4 ani.

A fost implicat in mai multe proiecte civice şi politice, printre care:

•Consultanţă gratuită privind conflictele între
proprietari şi asociaţiile de proprietari,
•Curs de comunicare prin intermediul limbajului non-verbal,
•Şcoala poltică- proiect educaţional al tinerilor ce doresc să activeze într-o organizaţie politică,
•iniţiatorul aplicaţiei REPARA.IESEAN.EU.

Participant activ în campania MOLDOVA VREA AUTOSTRADA prin strângere de semnături, crearea de logo, petiţii înaintate Guvernului şi Preşedenţiei României.

Organizator al mitingurilor de protest:
•împotriva deciziilor APDRP din septembrie 2013, atunci 3.000 de fermieri nu au obţinut finanţare europeană;
• împotriva introducerii accizei de 7 eurocenţi;

•Alături de colegii mei am ieşit în stradă pentru reforma clasei politice şi ne-am ridicat glasul împotriva infractorilor parlamentari, care foloseau instituţia imunităţii pentru a se proteja de Justiţie!

•Alături de colegii mei am protestat împotriva tăierii abuzive a teilor, de către administraţia USL şi am cerut replantarea lor pe cheltuiala celor responsabili!

•Alături de colegii mei am susţinut permanent Unirea tuturor românilor în Europa, am cinstit Ziua Basarabiei, în fiecare an şi am participat activ la Marea Adunare Naţională de la Chişinău şi la “Podul de Flori”, din iulie 2015!

•Noi ţi-am apărat drepturile electorale, în instanţă, cerând două tururi de scrutin, fără prag electoral şi
semnături de susţinere!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

vrn

GABRIELA BERTA-Municipiul Focsani, judetul Vrancea

 

 

 

 

 

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

 

13164396_1239501616075197_3308477824661314241_nCatalin Vatamanelu– Comuna Valea Lupului, Judeţul Iaşi

Am 38 de ani, sunt absolvent al Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov și locuiesc în Valea Lupului din 2010, împreună cu soția mea, Alice și cu băiețelul nostru, Robert, care va împlini în curând 6 ani. În ultimii ani am lucrat pe poziții de conducere într-o companie multinațională, coordonând o echipă de circa 1.500 de oameni. Am înțeles că vom putea să ne punem în aplicare principiile și proiectele doar în măsura în care vom fi noi înșine prezenți în Primărie și am decis să ne implicăm politic, candidând la alegerile de pe 5 iunie.

Candidăm pe lista Partidului Forța Moldova, un partid nou, care militează pentru dezvoltarea comunităților locale și încurajarea cetățenilor de a se implica direct în procesul de decizie administrativă. Atât eu cât și colegii mei care candidează pentru Consiliul Local suntem convinși că în Valea Lupului calitatea vieții poate cunoaște o creștere spectaculoasă atâta timp cât comuna va fi administrată eficient, transparent și doar în folosul locuitorilor ei.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

ADRIANA_03Adriana Banzari–  Comuna Raducaneni, Judetul Iasi

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Gheorghe Filip– Comuna Timisesti, Judetul Neamt

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

ploicicaMarinel-Ionut Ploicica– Comuna Golesti, Judetul Vrancea

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Consilii Locale:

Iaşi:

 Cristian Cernescu,

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

IONELIonel Apostol

Ionel Apostol este de profesie inginer mecanic, absolvent al UT Gh. Asachi, având studii postuniversitare, de master, în doua domenii diferite și anume Inginerie și Sănătate și securitate în muncă, absolvite în anul 2013 și o bogată experiență de muncă, atât în mediul privat cît și în companii de stat; În momentul de față este întreprinzător privat.

Este în vârstă de 48 de ani, este căsătorit și are un copil. Experiența de azilant, în Italia, între 2000 și 2009, l-a făcut să iubească oamenii și viața.

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

iuliaIulia Ghisari

are 50 ani, împliniți recent (dar nu-i arată), este căsătorită și are 2 copii;
Avocat, de profesie, absolventă al Facultății de drept, cu un Master în științe penale și criminalistică; Manager proiecte europene.

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

traian_02Traian-Neculaie Rânja

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

marius_pintilieMarius-George Pintilie are 32 de ani, este licențiat în Istorie-Geografie (promoția 2007) și lucrează de aproximativ 6 ani, într-o companie multinațională din Iași.

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

SimonaSimona-Oana Iuşcă,

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

corinaCorina-Cătălina Raţă

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

plavanGabriel-Ionuţ Plăvan,

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

catalinCătălin Chiraşcu,

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Constantin Varzari, Marius-Eduard Zapalie, Ana-Lăcrămioara Rânja, Gheorghe Dornescu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Valea Lupului:

Diaconeasa SorinDiaconeasa Sorin este technician la Institutul de Cercetări Biologice Iaşi/Departamentul Biologie experimentală şi aplicată, locuieste în Valea Lupului din anul 2012, are doi copiii minunati, o fata studenta şi un baiat elev.
A intrat în politică anul acesta pentru că iubeşte localitatea în care locuieşte şi crede cu tărie că poate îmbunătăţi viaţa consătenilor din Valea Lupului. Nu îsi propune să schimbe mentalităţi, dar îşi propune să modeleze caractere şi oameni pentru dezvoltarea economică, socială si culturală a comunei.

 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Daniel FarcasDaniel Farcaş, din cei mai energici, faini şi tineri membri al echipei Forța Moldova, organizația Valea Lupului, şi spune despre el:
Am 36 de ani, lucrez in domeniul energiei de 12 ani, locuiesc în Valea Lupului din 2013. Când m-am mutat în Valea Lupului eram împăcat cu gândul că nu este asfalt, doar praf şi noroi. Mă gândeam că mai rău de atât nu are cum să fie şi în sinea mea speram la asfalt cât mai curând. Văzând că totuși se poate şi mai rău (str. Petre Culianu se degradează pe zi ce trece) am hotărât să candidez la funcţia de consilier local ca să pot locui într-o localitate aşa cum vreau eu, adică cum pot eu s-o fac. Cred că orice problema are cel puțin 2 soluții una ușoară şi una corectă. Cea corectă e mai grea dar o prefer. Aş vrea să facem lucrurile bune şi corecte din prima.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Balan Marius Gabriel, este de o corectitudine suparatoare, o energie fantastică şi autodisciplinat în lucrurile care îi place să le facă. Iata ce spune despre el:
Ma numesc Balan Marius Gabriel, am 40 de ani, sunt căsătorit, am doi copii iar in1999 am terminat Facultatea de Educatie Fizica şi Sport din cadrul Univ.,, Al.I.Cuza,, – Iaşi. Sunt profesor şi am o vechime de 10 ani în învatamantul de stat şi 3 ani în domeniul privat. M-am mutat şi locuiesc în comuna Valea Lupului din 2011. Ca foarte multe persoane am ,,fugit,, din mun. Iaşi în speranţa că nu voi mai avea parte de poluare fonica şi praf, lucruri pe care le-am urat din totdeauna. Insa asteptarile mi-au fost spulberate observând că după 4 ani de mandat al domnului primar Mihailiuc m-a dezamagit profund, obligandu-ma sa inghit de 10 ori mai mult praf decat in Iasi, sa-mi repar la 3 -4 luni masina, sa-mi trag singur utilitatile din buzunarul propriu precum si a altor sute de familii din aceasta comuna. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

LiviuPavel Romaniuc mereu are un sfat bun şi se adaptează atât de usor la provocarile actuale, la reacţiile oamenilor. Locuieste din anul 2000 în Valea Lupulu şi spune despre el: Sunt familist, casatorit, am 2 copii care la rândul lor sunt căsătoriţi şi au buletin de Valea Lupului, pentru ca doar aşa contribuie la bunăstarea locului în care stai şi locuieşti. Este de profesie economist, absolvent FEEA şi cu 2 mastere tot la FEEA. Are experienta de peste 30 de ani în lucrul cu oamenii, lucreză în sectorul privat şi este implicat în activitaţi caritabile.
„Sunt disponibil sa-mi ajut semenii, sa ma implic, sa iau decizii, si sa-mi asum responsabilitatea de a face din Valea Lupului o comuna asa cum trebuie sa fie!
Vreau sa ma implic impreuna cu Forta Moldova, cu echipa Vatamanelu Catalin, sa fim o forta care sa aduca schimbarea in bine a comunei in care traim si sunt sigur ca o putem face.
Votati Forta Moldova la consiliul local, Votati Vatamanelu Catalin Primar!”

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

stefan munteanu Ştefan Munteanu, de profesie este inginer constructor, are 43 de ani si sunt tatal a 2 doua fete de 23 si 12 ani.
„Sunt in mediul de afaceri de peste 20 de ani, activand in diverse domenii de activitate inca de cand eram student. In prezent sunt manager si asociat in mai multe societati comerciale, activitatea de baza fiind proiectare si consultanta tehnica, dirigentie de santier si certificare energetica. După absolvirea Facultatii de Constructii, m-am specializat in mai multe domenii conexe activitatii de constructii, devenind manager de proiect, auditor energetic si diriginte de santier, dar si membru in diverse organizatii profesionale.
De peste 12 ani particip activ la dezvoltarea multor comunitati din Iasi si nu numai, prin proiectele si consultanta tehnica oferita diverselor primarii cu care am colaborat (retele de apa si/sau canal in Iasi, Pascani, Blagesti, Gasteti, Fantanele, Centrul de afaceri Bacau, Bazin de inot al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Bazin de inot la Gura Humorului, peste 50 de blocuri reabilitate termic in Miercurea Ciuc, Botosani , samd).
Sunt un om integru si-mi calauzesc viata dupa principii insuflate de parintii mei,  dar si principii biblice descoperite pe parcursul vietii, cel mai importante fiind: „Fa altora ceea ce voiti sa vi se faca voua” si „ Fa tot ce poti sa faci mai bine, oriunde esti”.
Sunt adeptul lucrurilor bine facute, nu accept compromisurile de dragul castigului si al vitezei. Prefer sa fac lucrari putine dar durabile, care sa-mi aduca satisfactii personale si profesiornale.
Sunt adeptul respectarii legii si cred ca legea a fost facuta pentru oameni, nu impotriva lor. De aceea, prin tot ce fac ma asigur ca respect legea si mai ales respect pe semenul meu.
 –––––––––––––––––––––––––––––––––––
 Raducaneni: Adriana Banzari–  Comuna Raducaneni, Judetul Iasi

Timisesti:

Focsani:

Golesti:

 

 

Contact

Partidul Forţa Moldova
CUI: 35777876/09.03.2016

Adresa: Municipiul Iaşi,

Banca: Raiffeisen

CONT CAMPANIE ELECTORALA: RO34RZBR0000060018591771

COD IDENTIFICARE AEP: 21160796, mandatar financiar cordonator S.C. Vertical Proexpert S.R.L.