traian-ranja-forta-moldova


Traian Rânja este de profesie inginer electronist, cu o experiență de 25 de ani în cercetare & dezvoltare și o experiență de 15 ani în managementul proiectelor;

În vârstă de 63 de ani este căsătorit, are doi copii și patru nepoți.

Afla mai mult!


facebook


Traian Rânja

președinte interimar, membru fondator

FORȚA MOLDOVA


 

cristian-cernescu-forta-moldova


Cristian Cernescu, de profesie economist, cu experienta in urmatoarele domenii: asigurari, imobiliare, retail, agricultura şi construcţii. Este absolvent al Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor specializarea Relaţii Economice Internaţionale şi Master Management Comercial din cadrul Univ. Al. I. Cuza Iaşi.

Cristian Cernescu are vârsta de 32 ani, este căsătorit şi are o fetiţă în vârstă de 4 ani.

Afla mai mult! 

facebook


Cristian Cernescu

membru fondator

FORȚA MOLDOVA


 

ionel-apostol-forta-moldova


Ionel Apostol este de profesie inginer mecanic, absolvent al UT Gh. Asachi, având studii postuniversitare, de master, în doua domenii diferite și anume Inginerie și Sănătate și securitate în muncă, absolvite în anul 2013 și o bogată  experiență de muncă, atât în mediul privat cît și în companii de stat; În momentul de față este întreprinzător privat.

Este în vârstă de 48 de ani, este căsătorit și are un copil. Experiența de azilant, în Italia, între 2000 și 2009, l-a făcut să iubească oamenii și viața.

Afla mai mult! 

facebook


Ionel Apostol

membru fondator

FORȚA MOLDOVA


 

marius-pintilie-forta-moldova


Marius Pintilie, are 32 de ani, licențiat în Istorie-Geografie (promoția 2007) și lucrează de aproximativ 6 ani, într-o companie multinațională din Iași.

Afla mai mult!

facebook-icon


Marius Pintilie

secretar general interimar

Forța Moldova