104468345_904754349952319_8743867660966619913_o

Interzicerea institutionalizarii marxismului la nivel european!

Deocamdata, in Uniunea Europeana, doar Letonia, Lituania, Estonia, Polonia si Romania au interzis partidele comuniste, din cate stiu.

Aici indraznesc sa cred ca rolul noului partid conservator Alternativa Dreapta poate fi decisiv si reconfortant in amorsarea si declansarea unei dezbateri si, de ce nu?, a unei coagulari in acest sens. O dezbatare care sper sa se finalizeze cu elaborarea unei legislatii restrictive anti-marxiste, un proiect de lege, care poate fi promovat apoi de catre grupul European Conservatives and Reformists din Parlamentul Europei, grup din care AD face parte.

Consider ca Romania are datoria moral-istorica – avand in vedere cei 45 de ani comunism brutal prin care a trecut – de a propune, asadar, prin intermediul ACRE, aprobarii Parlamentului European, o lege care sa interzica atat institutionalizarea ideologiei marxiste in UE, cat si promovarea sub orice forma a ideologiei marxiste in tarile membre, impreuna cu toate derivatele ei. De la revizionismul lui Bernstein, la marxismul hedonist al lui Paul Lafargue, la marxismul jansenist al lui Sorel, la marxismul instrumentat sociologic al lui Ludwik Krzywicki, la marxismul istoric subiectiv al lui Stanislaw Brzozowsky, la kantienii miscarii marxiste – Friedrich Lange si Otto Liebman, la socialismul etic al Scolii de la Marburg, la discursul marxizant al lui Plehanov, la Teoria Critica a Scolii de la Frankfurt, la marxismul impanat sexual prin teoria recompensatorie a perversitatii polimorfe a lui Herbert Marcuse, la bolsevism si marxism-leninism, la stalinism, la national-comunism, la maoism, la „comunismul epocii de piatra” al khmerilor rosii, la comunismul nord-coreean ca religie a indumnezeirii liderului suprem, la socialismul democratic american si pana la progresismul neomarxist al asa-zisei societati deschise al lui Karl Popper, ranforsate financiar de George Soros.

O suta de milioane de morti si alte sute de milioane de destine distruse in ultimul secol, halucinanta deconstructie identitara continua a Europei si actuala abrogarea de facto a dreptului la orice opinie nestangista in spatiul public si academic al batranului continent, alaturi de asaltul incendiar al stangii de tip ANTIFA si BLM in Statele Unite ale Americii, dar si omolog in tari precum Germania, Italia, Danemarca, Belgia, Franta – asalt la care suntem cu totii martori stupefiati si indignati – reprezinta tot atatea argumente irefutabile, necesare si suficiente, in favoarea sustinerii fara rezerve a promovarii unei asemenea initiative legislative cu proiectie paneuropeana!

Dan Uncu

105300711_10215202331315665_2077458243269995926_nP.S. Intre timp, Duminica, in orasul vest-german Gelsenkirchen a fost inaugurata o statuie a criminalului bolsevic, agent german, V.I. Lenin! Pe fundalul pozei se poate citi in limba germana: „Nu dati nici o sansa anti-comunismului” (Foto: EPA, picture-aliance/dpa/C.Seidel via DW)

Posted in Daniel Uncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *