286943136_567842354696565_356072333663743437_n

Noi membri în structurile de conducere a Partidului Alternativa Dreaptă.

Delegaţia Permanentă Naţională a Partidului Alternativa Dreaptă a hotărât în şedinţa de lucru din data de 2 iunie 2022, alegerea a 4 noi membri în structurile de conducere ale partidului.
Astfel, prin votul majorităţii s-au aprobat următoarele propuneri:
1. Domnul Prof. Univ. Dr. Gen. Nicolae N. Roman, deputat în Parlamentul României a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Naţionali cu atribuţii în domeniul apărării naţionale şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Alternativa Dreaptă Buzău.
2. Domnul Dănuț Aelenei, deputat în Parlamentul României a fost ales să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Naţionali cu atribuţii în domeniul energiei şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Alternativa Dreaptă Constanţa.
3. Domnul Daniel – Gheorghe Rusu, deputat în Parlamentul României a fost ales să ocupe funcţia de Secretar General Adjunct al Partidului Alternativa Dreaptă şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Alternativa Dreaptă Alba.
4. Domnul Daniel Uncu, în conformitate cu prevederile statutare, a fost ales membru al Biroului Executiv Naţional şi coordonatorul departamentului de Relaţii Externe.
Inițiativa pe care ne-o asumăm, fiind cetățeni implicați și preocupați de felul cum merg lucrurile în țara noastră și pe care am lansat-o public, este să clădim împreună o alternativă cuprinzătoare și credibilă, întemeiată pe valorile și abordările creștin-democrate și ale dreptei conservatoare, pe care noi le considerăm a fi cele mai temeinice și adecvate pentru o astfel de construcție.
Dacă te regăsești în aceste valori, paradigme și abordări și dorești să te implici în acest demers, te invităm să devii parte din “Alternativa Dreaptă”.
Posted in Comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *