ciorbea-demisia

Forţa Moldova cere demisia lui Victor Ciorbea

Victor Ciorbea nu mai reprezintă, de mult, interesele cetăţenilor ci a a unei camarile corupte şi mincinoase, grupate în jurul PSD!

În repetate rânduri, acesta a închis ochii la interesele poporului şi a refuzat să atace la Curtea Constituţională legi contrare intereselor românilor, precum legile electorale, rezultate dintr-o complicitate vinovată, PSD-PNL, care împiedică orice tentativa de reformă a clasei politice româneşti.

Aşa zisul „Avocat al Poporului” a devenit, de fapt „Avocatul Infractorului”! Victor Ciorbea s-a înduioşat de condiţiile „inumane”, de detenţie, ale infractorului politic, Sorin Oprescu iar acum, mai nou, sare în apărarea Preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, condamnat penal cu suspendare, sesizând Curţii Constitutionale excepţia de neconstituţionalitate a art. 2 din Legea 90/2001, lege care nu îi permite preşedintelui PSD ocuparea funcţiei de prim-ministru al României din cauza acestei condamnări. Mai precis nu se înduioşează că un simplu cetăţean, cu cazier, nu poate ocupa o functie de paznic şi poate muri de foame dar este îngrijorat de faptul că înfractorul politic, Liviu Dragnea, nu poate deveni premier pentru a administra bugetul Romaniei!

Tudor Vladimirescu spunea: „Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor!”

Partidul Forţa Moldova spune românilor: Poporul nu e Liviu Dragnea şi/sau PSD şi cere demisia lui Victor Ciorbea din funcţia de „Avocat al Poporului” căci a devenit „Avocat al Infractorului”!

„Forța Moldova” cheamă ieșenii la un miting de protest, miercuri 11 ianuarie 2017, orele 17:30, în Piața Palatului Culturii!

https://www.facebook.com/events/148372498987916/

Posted in Comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *