69676864_2401562506601286_8886362969798082560_n

„Alternativa Dreaptă” a devenit o realitate politică!

Prin Sentința Civilă nr. 53/DEC/P a Tribunalului București, pronunțată în ședința publică din 09.08.2019, rămasă definitivă și irevocabilă prin neapelare, Partidul „Alternativa Dreaptă” a devenit o realitate în viața politică românească.
Cităm din sentința judecătorească:
„Constatând îndeplinirea cerințelor derute de lege cu privire la reorganizarea formațiunilor politice în cauză, și neexistând motive de ordine publică pentru care cererea să fie respinsă, Tribunalul urmează a admite cererea…
Admite cererea formulate de Partidul M10 și Partidul Forța Moldova,…,privind fuziunea prin contopire, rezultând un partid politic nou, Alternativa Dreaptă.


Dispune înregistrarea și înscrierea în Registrul partidelor Politice a partidului Alternativa Dreaptă, rezultat în baza Protocolului de fuziune prin contopire încheiat la data de 15.05.2019, între Partidul M10 și Partidul Forța Moldova, aprobat în Adunarea Generală comună din data de 15.05.2019.
Dispune radierea din Registrul Partidelor Politice a Paartidului M10 și Partidului Forța Moldova, după înscrierea în Registrul Partidelor Politice a partidului nou format, Alternativa Dreaptă.”

Partidul Alternativa Dreaptă este primul partid românesc autentic de dreapta.
Suntem conservatori si pro-occidentali, împletind cultura occidentală fondatoare a Europei cu tradițiile românești.
Credem în Dumnezeu, în patrie, în familia naturala, în statul minimal și in libertatea individuală.
Suntem europeni, însă refuzăm amenințarea “falsei Europe”, așa cum este definită în Declarația de la Paris din anul 2017 și ne dorim o Europă în care să putem crede. O Europă care nu se îndreaptă spre dezintegrare și deconstrucție identitară, abandonâdu-și principiile fondatoare și refuzându-și originea creștină.


Așa cum reiese din Statutul nostru, împărtășim valorile și principiile de dreapta, conservatoare, creștin-democrate și clasic liberale, urmărim respectarea valorilor universale ale libertății umane, respectarea valorilor tradiționale ale poporului român și înfăptuirea justiției și ne propunem, ca misiune, crearea unei societăți capitaliste moderne în România, bazată pe dezvoltare economică, stat de drept, guvern minimal, instituționalism democratic.
Vrem să edificăm o societate bazată pe principiile solidarității, libertății, dreptății și responsabilității.

Posted in Comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *