jerusalem

Adela Mîrza- Președintele AD a participat la o întâlnire cu Ministrul Securității din Israel.

Adela Mîrza a discutat cu Ministrul Securităţii din Israel despre întărirea relaţiilor bilaterale pentru apărarea valorilor comune.

În perioada 2-5 iunie, Adela Mîrza, președintele Alternativa Dreaptă, a participat la o întâlnire de înalt nivel desfășurată la Ierusalim unde a avut o discuție informală cu Excelența Sa, doamna Gila Gamliel, Ministrul Securității din Israel, abordând situația geopolitică tensionată în care se află atât România cât și Israel.

Cu această ocazie, doamna ministru Gila Gamliel a transmis un mesaj în numele partidului Likud Party – תנועת הליכוד, exprimând dorința de întărire a relațiilor bilaterale: „Cei care împărtășesc opinia noastră că Ierusalimul este capitala eternă a statului evreu trebuie să se unească. Trebuie să acționăm în mod proactiv pentru a păstra statutul Ierusalimului.”

Adela Mîrza, în răspunsul său, a transmis doamnei Gamliel și guvernului condus de Benjamin Netanyahu că, începând cu anul 2024, partidul Alternativa Dreaptă va oferi întregul său suport la nivel național și internațional și că este important să colaborăm mai intens pentru apărarea valorilor care au stat la baza formării societății.

Președintele Alternativa Dreaptă a fost însoțit de o delegație numeroasă formată din membrii Delegației Permanente Naționale și experți în domeniul agriculturii și a managementului resurselor naturale.

Posted in Comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *